Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Falowanie

Domyślnie Falowanie

Witam, z cyklu jak to z Jarkiem walczyli ze swiatlem

Pozdr Piotr.

Domyślnie

Się zapytam, jaki to obiektyw? Strasznie nieostre, może poruszone, dla mnie trochę zbyt zielona ta zieleń
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

No niestety 70 -300 bez vr , tak to jest jak sie strzela z reki,Jaro juz mnie zjechal ze bez statywu , ale i On nie czesto uzywa hehhehh.Oj Darku czepiasz sie zbyt zielona ta zieleń ehhhehhehehe.Jest tak zielono ze az bije po oczach .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pitbul60 Zobacz posta
    No niestety 70 -300 bez vr , tak to jest jak sie strzela z reki,Jaro juz mnie zjechal ze bez statywu , ale i On nie czesto uzywa hehhehh.Oj Darku czepiasz sie zbyt zielona ta zieleń ehhhehhehehe.Jest tak zielono ze az bije po oczach .
    Nie zganiaj na obiektyw, to po prostu brak stabilnego podparcia, którym nie koniecznie musi to być statyw.

Domyślnie

Na nic nie zganiam , poprostu doszedlem do wniosku ze bez statywu beda nie ostre, a na polu raczej ciezko znalezc stbilny punkt oparcia,wiec jedynym rozwiazaniem jest statyw bo szkoda marnowac dobrych kadrow,oczywiscie dobrych w moim mniemaniu.

Domyślnie

Jakość jakością, ale kadr taki cosik niechlujny (góra)
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Może i jest troszkę przytępione, średnią krajową jednak raczej trzyma. Do koloru i kadru pretensji nie mam.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pitbul60 Zobacz posta
    Na nic nie zganiam , poprostu doszedlem do wniosku ze bez statywu beda nie ostre, a na polu raczej ciezko znalezc stbilny punkt oparcia,wiec jedynym rozwiazaniem jest statyw bo szkoda marnowac dobrych kadrow,oczywiscie dobrych w moim mniemaniu.
    Nie mam nic złego na myśli, po prostu straciłeś okazję na dobre zdjęcie .

Uprawnienia umieszczania postów