Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: autoportret

Domyślnie autoportret

1.
    Lustro było zawieszone pod kiepskim kątem i dlatego nie udało mi się objąć stóp. Bardzo mała GO. Fota strzelona 35mm przy f1.8. Troszkę się kolorkami pobawiłem.

Domyślnie

...popatrzcie jaki mam aparat.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

noooo... wykazałeś tyle inwencji co wszystkie słitaśne dziewczynki z NK i FB
    ech...

Domyślnie

hahaha - autoportret jak cholera. Zasadniczo klimaty fotki ewentualnie naszej klasy.

Domyślnie

Auto to byl chyba program
    A Portret to chyba aparatu na toraaaach ...

P.S. lustra wieszamy pod wylacznie wlasciwymi katami
    Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
    Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem

Domyślnie

Nie mam nic do Ciebie, ale w ciągu ostatniego tygodnia widziałem jakieś 49786410571489035705611076457 milionów zdjęć człowieka zasłoniętego aparatem. Nie dziw się zatem, że nikt nie popadnie w zachwyt nad kolejną próbą powielenia tego motywu. Aha, przeszkadzają mi plamy, nie wiem czy to brud na lustrze czy matrycy, ale ja bym je wystemplował.
    Mam Nikona D7000, w którym działa AF.
    fejsbuk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikomat Zobacz posta
    P.S. lustra wieszamy pod wylacznie wlasciwymi katami

Dokładnie tak. I to lustro też było poprawnie zawieszone... dla maszynisty aby widział ludzi na peronie, a nie odwrotnie.

Domyślnie

Nie widać marki zegarka

Domyślnie

fotogeniczny jesteś
    Tak naprawde to gdzie tutaj jest autoportret? Czepiasz się ludków, a sam nie przyjmujesz krytyki.
    Nie obrażaj się tylko wrzuć coś bardziej twórczego i tyle.

gdyby to zdjęcie było w jakieś serii to zmieniłoby to zupełnie ogląd tego zdjęcia, a tak to taki pstryk
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Nie rozumiem czemu akurat spodnie pozostawiłeś w kolorze? Jaki w tym sens?
    | FB | BLOG |

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów