1.
Lustro było zawieszone pod kiepskim kątem i dlatego nie udało mi się objąć stóp. Bardzo mała GO. Fota strzelona 35mm przy f1.8. Troszkę się kolorkami pobawiłem.
Szukaj
noooo... wykazałeś tyle inwencji co wszystkie słitaśne dziewczynki z NK i FB
ech...
hahaha - autoportret jak cholera. Zasadniczo klimaty fotki ewentualnie naszej klasy.
Auto to byl chyba program
A Portret to chyba aparatu na toraaaach ...
P.S. lustra wieszamy pod wylacznie wlasciwymi katami
Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem
Nie mam nic do Ciebie, ale w ciągu ostatniego tygodnia widziałem jakieś 49786410571489035705611076457 milionów zdjęć człowieka zasłoniętego aparatem. Nie dziw się zatem, że nikt nie popadnie w zachwyt nad kolejną próbą powielenia tego motywu. Aha, przeszkadzają mi plamy, nie wiem czy to brud na lustrze czy matrycy, ale ja bym je wystemplował.
Mam Nikona D7000, w którym działa AF.
fejsbuk
Nie widać marki zegarka![]()
fotogeniczny jesteś![]()
Tak naprawde to gdzie tutaj jest autoportret? Czepiasz się ludków, a sam nie przyjmujesz krytyki.
Nie obrażaj się tylko wrzuć coś bardziej twórczego i tyle.
gdyby to zdjęcie było w jakieś serii to zmieniłoby to zupełnie ogląd tego zdjęcia, a tak to taki pstryk
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Skontaktuj się z nami