Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Tatry z Turbacza

Początek ostatniego weekendu, słońce wkrada się pod chmury

Domyślnie

Mi sie podoba. Swiatlo robi to zdjecie I taki dosyc "ciasny kadr bez przestrzeni".
    Gory mozna pokazywaz przestrzennie albo wykroic wlasnie jakis kawalek z ciekawym ukladem lini.
    Tutaj widze druga droge, te pofalowane linie zboczy przyciagaja wzrok o trzymaja go w centrum, a to wszystko okraszone super swiatlem.
    Tak troche inaczej, fajne foto.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Bardzo porządnie jest, piękne światło na monumentalnych górach. Dobra fota.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jest świetnie, ale "ściągałeś" te Tatry jakimś mocnym tele, bo odległość chyba ze 120km, a widzę że miałeś extra seeing !
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Nikkor 55-300, chwalę sobie.

Domyślnie

No to ładnie "ściągnął" Ci te Taterki
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Milo popatrzec, dobre, prawdziwe zdjecie :^)
    Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
    Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem

Domyślnie

Bardzo dobra górska odsłona .
    Klimat, światło i wszystko w dobrym kadrze podane .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Jest świetnie, ale "ściągałeś" te Tatry jakimś mocnym tele, bo odległość chyba ze 120km, a widzę że miałeś extra seeing !
    Wg mapy jakieś 36-37km od schroniska na Turbaczu do Przełęczy pod Świnicą jeżeli to ją widać po prawej.
    Fujifilm X-E3 23/2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david Zobacz posta
    Wg mapy jakieś 36-37km od schroniska na Turbaczu do Przełęczy pod Świnicą jeżeli to ją widać po prawej.
    W lini prostej z Turbacza w Tatry Wysokie z tego co pamiętam jest właśnie około 40km. Co do zdjęcia to ja trochę zamarudzę. Światło ładnie Ci zagrało a i owszem ale szkoda jednak przykrytych szczytów. Mnie ich brakuje. Również dół zdjęcia zbyt ciemny, szczególnia prawa strona. Zdjęcie miłe ale widziałem wiele Twych lepszych odsłon. Pozdrawiam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów