Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie instrukcja do SB-600 ?!

witam

Zna ktos moze link gdzie znajdę instrukcję do SB-600 ?
    Jest mi na gwałt potrzebna ;/

Z góry dzieki

Domyślnie

sorry zapomniałem dodać ze po polsku bo angielską dostałem... polskiej nie mieli w sklepie... dzownic mają ze sklepu gdy bede takową posiadać.............. ;/

Domyślnie

Polską dostaniesz w NP za "x" złotych polskich. Na forum jej nie dostaniesz, bo NP zastrzegł prawa autorskie do tego wielkopomnego dzieła.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymony Zobacz posta
    Polską dostaniesz w NP za "x" złotych polskich. Na forum jej nie dostaniesz, bo NP zastrzegł prawa autorskie do tego wielkopomnego dzieła.
    Tak, rozumiem, że chronione są instrukcje do oprogramowania co by blokowac piractwo, ale do sprzętu??
    Ogrom firm udostępnia za free PDF-y do swojego sprzętu i nie ma problemu.
    Ach ten Nikoś...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Tak, rozumiem, że chronione są instrukcje do oprogramowania co by blokowac piractwo, ale do sprzętu??
    Ogrom firm udostępnia za free PDF-y do swojego sprzętu i nie ma problemu.
    Ach ten Nikoś...
    Nikoś tez udostepnia pdf'y ale EN, za PL trzeba zaplacic i mozna plakac ze NP taaaaaki zly i ze beee ale tak jest i trzeba sie z tym pogodzic

Pozdrawiam
    D7200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastiann Zobacz posta
    Nikoś tez udostepnia pdf'y ale EN, za PL trzeba zaplacic i mozna plakac ze NP taaaaaki zly i ze beee ale tak jest i trzeba sie z tym pogodzic

Pozdrawiam
    Dzisiaj będe do nich dzwonił w swojej sprawie, to ich za to też opierdzielę. Od kiedy za polski język trza płacić?
    A na marginesie to wychodzi na to, że jak mam polskie menu w D80 za DARMO to się powinienem cieszyć
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Uprawnienia umieszczania postów