Dzięki za podpowiedzi panowie. Trochę mi to rozświetliło w glowie
A czy czas parcy monitora można zmienić w menu?
Goście z alledrogo piszą np. czas pracy <6000 h.
Może być to przerobione?
Szukaj
Dzięki za podpowiedzi panowie. Trochę mi to rozświetliło w glowie
A czy czas parcy monitora można zmienić w menu?
Goście z alledrogo piszą np. czas pracy <6000 h.
Może być to przerobione?
Przemo K.
F801s/ELAN7/C5DMk2 + szkła
z tymi polizingowymi to moze nie jest tak strasznie... widzialem 2070nx kupiony na alle w jednej z firm i dziala bardzo ladnie. postawioy obok kupionego w sklepie i oprofilowanego 1970nx poza niuansami w kolorach "swiecenie" niczym nie odbiegalo. nawet wymagal przygaszenia (jasnosc na poziomie ponizej 20) w stosunku do oprofilowanego.
natomiast zupelnie poza tematem jakosci... roznica wielkosci 1970 i 2070 golym okiem jest niezauwazalnatam chyba chodzilo wylacznie o rozdzielczosc..?
侍
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Z tym, że za tym najprawdopodobniej stoi większy "przemysł", dysponujący wszystkim co trzeba, żeby "zrobić" taki monitor. Łącznie z poskładaniem z kilku i nowym firmware. Polecam: http://mva.pl/viewtopic.php?f=34&t=147
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Witajcie,
troche się podepnę do wątku, ponieważ szukam właśnie jakiegoś następcy dla mojego monitorka
obecnie pracuję na "ASUS VW225N"
no i przyszedł czas żeby pomyśleć nad zmianą, na coś lepszego, ale bez przesady cenowej.
Co byście mi polecili w granicach rozsądku?
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
Najkrótsza rekomendacja - cośkolwiek z 3DLUT![]()
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
EIZO serii SX, CG, NEC serii PA, SV oraz P241W
Skontaktuj się z nami