Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie PS CS5 problem z historia

Witam,
    Od jakiegos czasu mam problem z historia, nie moge sie cofnac wiecej niz o jedna operacje a w histori jedyny krok jaki moge zrobic wstecz to powrot do pierwotnego obrazka. Ktos wie co namieszalem??

Domyślnie

w ustawieniach chyba sie zmienia ile krokow ma pamietac...

Domyślnie

hehe no wlasnie, ale jak to mozliwe? Mozesz moze podpowiedziec jak to przestawic spowrotem, teraz w pracy jestem, ale za 1,5h bede w domu to moze w koncu to naprawie.
    Nie czesto tego potrzebuje, zauwazylem problem ze dwa tyg. temu, teraz jednakk siedze nad nowa strona i przygotowuje zdjecia, no i zaczyna mnie to irytowac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    hehe no wlasnie, ale jak to mozliwe? Mozesz moze podpowiedziec jak to przestawic spowrotem, teraz w pracy jestem, ale za 1,5h bede w domu to moze w koncu to naprawie.
    Nie czesto tego potrzebuje, zauwazylem problem ze dwa tyg. temu, teraz jednakk siedze nad nowa strona i przygotowuje zdjecia, no i zaczyna mnie to irytowac
    edycja->preferencje->ogólne->style historii

tak jest CS2, w piątce powinno być podobnie

Domyślnie

Sprawdze w domu.
    Dzieki.

Domyślnie

Edit - Preferences - Performance - History $ Cache

ale jak mogło się to samo zmienić to prawdę mówiąc nie mam za bardzo pomysłu...

Domyślnie

eeee wczoraj juz nie mialem czasu przysiedziec nad kompem.
    Przestawilo sie, ale wlasnie zastanawiam sie, czy czegos nie udoskonalalem metodami znalezionymi w sieci w celu zwiekszenia miejsca na SSD

Domyślnie

Noooo i pieknie, mialem ustawione "stany historii" na 1 Wyszukana porada poprawienia wydajnosci w necie
    Dzieki, do zamkniecia.

Domyślnie

To dla tzw. "onanistów wydajnościowych" - bo coś podziała o 0,0000001 sek szybciej.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Uprawnienia umieszczania postów