Na tą chwilę mam 49 szt. i parę osób jeszcze w rezerwie zostało.
Szukaj
Na tą chwilę mam 49 szt. i parę osób jeszcze w rezerwie zostało.
czy jesli na paypala kasa wplywa to odbiorca cos placi?
Dobra, poczekajmy dajmy na to do... niedzieli do 24:00 na zgłoszenia. I w poniedziałek leci do druku. I cena będzie inna (bo 20 szt więcej) i wszyscy będą zadowoleni. Wiadomo, że każdy by już chciał mieć w rękach. Cierpliwości, zwróci się..![]()
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
ok wstrzymajmy sie do jutra ...dowiem sie jak kosztowo poczta jeszcze wyglada...w piatek mam zamawiac naklad...nie zaczna roboty bez kasy (a ja nie mam zamiaru placic z gory)
pewnie beda zaczynac od poniedzialku a wiec przelewy musze miec zaksiegowane w poniedzialek do poludnia
pastwisko...tu nie chodzi o to ze bym Ci chcial na zlosc zrobic ale jesli bede robil wysylke 30 paczek (pewnie wiecej) to z czysto logistycznego punktu widzenia i tak bede mial sraczke wiec bedzie wysylane wszystko za jednym zamachem za pomoca jednej firmy...
ps. jest jeszcze jakis niekoniecznie znany mi kurier KEX mial ktos z nimi do czynienia?
vall...cena bedzie pewnie ciut nizsza ale na cuda bym nie liczyl to kwoty rzedu 2 moze 3 zl na egzeplazu...nie drukujemy 2000szt na offsecie tylko 50 na cyfrze
Ostatnio edytowane przez conik ; 14-03-2012 o 00:01
z firm kurierskich to DHL, jakoś najmniej negatywnych opinii o nich słyszałem, i sam DHLem wysyłam
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant
Ja mam jeszcze jeden postulat. Wiem, moja wina, ALE... Jestem $%^&*( pedantem i bardzo chciałbym, żeby albumy dotarły w stanie idealnym, tzn bez zagięć, wgnieceń itp itd. Da się*to jakoś fachowo zabezpieczyć?
Może znajdę. Ale miałem taką sprawę, jak robiłem zakupy na ebaju. Miałem problem z kredytową, i prosiłem człowieka o to by poczekał, że nie żadna lipa i takie tam. Parę stówek euro. Powiedział, że spoko, a jak chcę to mi poda namiary na bank. Powiedział przy tym, że to taniej i tak jego klienci robią mu przelewy. Różnica jest 8 euro, w sensie pejpal nalicza za usługę. I faktycznie przelew poszedł o 8 euro mniejszy. Co do tego czy odbiorca pieniędzy płaci, to nie dam głowy, a i wielkość opłaty nie wiem czy jest stała, czy procentowa.
PS Raczej wysyłający płaci, jako zleceniodawca operacji. Może da się zmienić na opłatę przez odbiorcę, ale raczej jako opcja, a nie standart. Bo to bez sensu...
Ostatnio edytowane przez JackDaniels ; 14-03-2012 o 00:08
moze by tak pogrubowac sie miastami/zawsze mniej paczek do wyslania
Road to Manila
Skontaktuj się z nami