Close

Strona 100 z 138 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1 000 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Na tą chwilę mam 49 szt. i parę osób jeszcze w rezerwie zostało.

conik
    Gość

Domyślnie

czy jesli na paypala kasa wplywa to odbiorca cos placi?

Domyślnie

Dobra, poczekajmy dajmy na to do... niedzieli do 24:00 na zgłoszenia. I w poniedziałek leci do druku. I cena będzie inna (bo 20 szt więcej) i wszyscy będą zadowoleni. Wiadomo, że każdy by już chciał mieć w rękach. Cierpliwości, zwróci się..
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    czy jesli na paypala kasa wplywa to odbiorca cos placi?
    Wydaje mi sie, ze nie. Zrobimy test i mi powiesz czy cos Ciebie to kosztowalo

conik
    Gość

Domyślnie

ok wstrzymajmy sie do jutra ...dowiem sie jak kosztowo poczta jeszcze wyglada...w piatek mam zamawiac naklad...nie zaczna roboty bez kasy (a ja nie mam zamiaru placic z gory)
    pewnie beda zaczynac od poniedzialku a wiec przelewy musze miec zaksiegowane w poniedzialek do poludnia

pastwisko...tu nie chodzi o to ze bym Ci chcial na zlosc zrobic ale jesli bede robil wysylke 30 paczek (pewnie wiecej) to z czysto logistycznego punktu widzenia i tak bede mial sraczke wiec bedzie wysylane wszystko za jednym zamachem za pomoca jednej firmy...

ps. jest jeszcze jakis niekoniecznie znany mi kurier KEX mial ktos z nimi do czynienia?

vall...cena bedzie pewnie ciut nizsza ale na cuda bym nie liczyl to kwoty rzedu 2 moze 3 zl na egzeplazu...nie drukujemy 2000szt na offsecie tylko 50 na cyfrze
    Ostatnio edytowane przez conik ; 14-03-2012 o 00:01

Domyślnie

z firm kurierskich to DHL, jakoś najmniej negatywnych opinii o nich słyszałem, i sam DHLem wysyłam
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

Domyślnie

Ja mam jeszcze jeden postulat. Wiem, moja wina, ALE... Jestem $%^&*( pedantem i bardzo chciałbym, żeby albumy dotarły w stanie idealnym, tzn bez zagięć, wgnieceń itp itd. Da się*to jakoś fachowo zabezpieczyć?
    Pinot Noir

aortamag.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rogass Zobacz posta
    Przy przelewie osoba wysylajaca moze wziac koszt na siebie.
    Pursue happiness with diligence

Rozmowny Awatar JackDaniels
    Miasto
    Wycieraczka między Europą a Azją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rogass Zobacz posta
    Może znajdę. Ale miałem taką sprawę, jak robiłem zakupy na ebaju. Miałem problem z kredytową, i prosiłem człowieka o to by poczekał, że nie żadna lipa i takie tam. Parę stówek euro. Powiedział, że spoko, a jak chcę to mi poda namiary na bank. Powiedział przy tym, że to taniej i tak jego klienci robią mu przelewy. Różnica jest 8 euro, w sensie pejpal nalicza za usługę. I faktycznie przelew poszedł o 8 euro mniejszy. Co do tego czy odbiorca pieniędzy płaci, to nie dam głowy, a i wielkość opłaty nie wiem czy jest stała, czy procentowa.

PS Raczej wysyłający płaci, jako zleceniodawca operacji. Może da się zmienić na opłatę przez odbiorcę, ale raczej jako opcja, a nie standart. Bo to bez sensu...
    Ostatnio edytowane przez JackDaniels ; 14-03-2012 o 00:08

Domyślnie

moze by tak pogrubowac sie miastami/zawsze mniej paczek do wyslania
    Road to Manila

Strona 100 z 138 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów