Close

Strona 102 z 138 PierwszyPierwszy ... 25292100101102103104112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 011 do 1 020 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JackDaniels Zobacz posta
    Kurcze...Ja to chcę zapłacić, ewentualnie, kartą kredytową, przez pejpal. Czyli ja na pewno coś sypnę. A jak ktoś płaci z konta pejpal...?Nigdy mnie to szczególnie nie interesowało...Masz ci los...
    A placiles juz kiedys paypalem? Masz dodana karta kredytowa do profilu?
    Pursue happiness with diligence

conik
    Gość

Domyślnie

znalazlem cos takiego: http://www.paczkapocztowa.pl/klienci...owa#opakowania

choc z drugiej strony moze faktycznie zamowic 60 pudelek pod wymiar albumu....albo cos takiego: http://allegro.pl/multimail-350x235x...205050462.html
    kojaze ze ksiazki z merlina przychodzily w czyms podobnym i byly nie naruszone

anyway...jutro sie wszystkiego dowiem
    Ostatnio edytowane przez conik ; 14-03-2012 o 00:31

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez microbot Zobacz posta
    Ale tu się nawet płyta CD nie zmieści
    bo to przyklad byl i namiar na producenta co robi 1658955 roznych innych kartonow i kartonikoof - zasadniczo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    A placiles juz kiedys paypalem? Masz dodana karta kredytowa do profilu?
    Ja placilem paypalem przy uzyciu swojej karty. Nic mnie to nie kosztowalo.

Raz przelewalem pieniadze z paypala na moje konto i nie zaplacilem znowu, bo bylo to ponizej jakiegos tam limitu...

Domyślnie

Ja płaciłem Paypalem za Hassela 203, więc kwota znaczna. Nic mnie to nie kosztowało (jak u Bartka pod PayPal podpięta karta). Ani centa więcej.
    Pinot Noir

aortamag.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rogass Zobacz posta
    Ja placilem paypalem przy uzyciu swojej karty. Nic mnie to nie kosztowalo.

Raz przelewalem pieniadze z paypala na moje konto i nie zaplacilem znowu, bo bylo to ponizej jakiegos tam limitu...
    To jest jeszcze inna sprawa, limity. Tu niestety nie mam wiedzy wiec sie nie wypowiem. Ale pamietam, ze przy przelewaniu kwoty rzedu 150zl placilem chyba 2zl kosztow.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Ja płaciłem Paypalem za Hassela 203, więc kwota znaczna. Nic mnie to nie kosztowało (jak u Bartka pod PayPal podpięta karta). Ani centa więcej.
    bo pewnikiem oplata manipulacyjna przeszla na sprzedajacego i to on zaplacil prowizje od tej operacji

Domyślnie

Ja płaciłem za skaner 250 E, po czym 50 E sprzedawca mi zwrócił. Ani w jedną ani w drugą stronę nic nie płaciłem dodatkowo.

Domyślnie

pay pal chyba JUŻ nawet nie wymaga podpięcia karty. Jest cos takiego jak przelew błyskawiczny BEZPŁATNY, po dolaniu określonej kwoty mamy za parę minut, niezależnie od księgowania środki na koncie.
    PayPal nie pobiera prowizji od zapłaconych kwot, natomiast od otrzymanych i owszem, i to niemałe generalnie, coś koło 1,5% -2.% ( szukać w regulaminie bo mogę się mylić tzn już nie pamiętam, ale pobiera coś na pewno) do tego trzeba na wypłatę, przynajmniej z zagranicy czekać paręnaście dni, przelew od Paypala jest realizowany z USA.

Domyślnie

az poszukalem

"ukradli" mi 10.21eur z pentacona
    Ostatnio edytowane przez norbibxl ; 14-03-2012 o 00:43

Strona 102 z 138 PierwszyPierwszy ... 25292100101102103104112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów