Szukaj
Całkiem fajne w tych szarościach, osobiście tylko kadrował bym z mniejszą ilością nieba, jak by tam jakieś chmurki były to co innego
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Wiem, że to wypracowane "w ciemni", ale podoba mi się w nr 3. ta zdecydowana kropka nad tym subtelnym "i".
Pozdrawiam
sprzęt: fotografuję sercem
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
dzięki za wizytę i wskazówki
darko: sprawdzę inne kadrowanie ale jakoś to najbardziej mi pasowało... dodam jeszcze, że na chmurki niestety nie doczekałem się (nawet polar nie pomógł),
Jędrula: o co chodzi z tą ciemnią ??
Miło mi, że się podoba
Całość ostrzona wspólnie. Jeśli chodzi o ostrość elementów na zdjęciu to różnice prawdopodobnie wynikają z tego, że "rozmemłane" pale zalewała woda podświetlona przez słońce co stworzyło lekką mgiełkę, pozostała część plaży "rozmemłana" 3 minutowym czasem naświetlania![]()
Jedyna ma za wysokie niebo i za ciasno na dole. Dwójka najlepszą jak dla mnie konwersję. Trójkę za to wciągam w całości, choć nie ukrywam, że ciut mocniejsze BW byłoby wskazane.
LED ZEPPELIN
Nikonozour: po pierwsze dzieki za radypo drugie czy jako mocniejsze mam rozumieć na większy kontrast?
po trzecie znalazlem jedno z ktorego wydłubałem kawalek nieba
4.
Mocniejsze, czyli więcej czerni i bieli, a mniej szarości.
Co do ostatniej pracy takie kwadraty lepiej mi grają z centralnym elementem głównym. Co oczywiście nie musi być prawdą objawioną.Ten pojedynczy kołek świetnie łamie monotonię tego typu ujęć.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami