Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Domyślnie przelało się.....

.....do gumowców, ale chyba warto było?

Pozdrawiam
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

super!ale się ładnie zakotłowało...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Kadrowo jak najbardziej ale za duże ciut do oglądania i niebo chyba zbyt mocno męczyłeś
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Moim zdaniem niezbyt dobrze się to komponuje w kwadracie. Chodzi mi o współpracę góry z dołem. Niby dynamiki na podłodze nie brakuje, a i niebo do tych dramatycznych należy, jednak symbiozy tutaj nie widzę. Zbyt duży dysonans pomiędzy zbyt jasną podłogą i ciemnym, mrocznym niebem. Zdecydowanie przyciąłbym połowę nieba. Wtedy mz od razu lepiej się prezentuje. Jeżeli materiał źródłowy na to pozwala, to poszukałbym więcej szczegółów na wodzie. Teraz wygląda to jakby ekspozycja ciut za daleko zawędrowała.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Moim zdaniem niezbyt dobrze się to komponuje w kwadracie. Chodzi mi o współpracę góry z dołem. Niby dynamiki na podłodze nie brakuje, a i niebo do tych dramatycznych należy, jednak symbiozy tutaj nie widzę. Zbyt duży dysonans pomiędzy zbyt jasną podłogą i ciemnym, mrocznym niebem. Zdecydowanie przyciąłbym połowę nieba. Wtedy mz od razu lepiej się prezentuje. Jeżeli materiał źródłowy na to pozwala, to poszukałbym więcej szczegółów na wodzie. Teraz wygląda to jakby ekspozycja ciut za daleko zawędrowała.
    Ooooo widzisz moje slowa, Lukaszu zdjecie mi sie bardzo podoba, ale kadr do poziomu z przycietym niebem.....co do szczegolow na wodzie nie wiem, bo w pracy ogladam i niewiele widac....

Domyślnie

a teraz lepiej?

lub
    Ostatnio edytowane przez Rallynitros ; 09-03-2012 o 20:59 Powód: dodanie zdjęcia

Domyślnie

Idealnie na podlodze, ale wciaz nie widze tego w kwadracie......to jednakk twoja wizja i zostawiam to w spokoju.....ech juz chce byc w domu i zasiasc do tych zdjec....

maniak666
    Gość

Domyślnie

Po poprawkach lepiej (więcej szczegółów się pojawiło). Co do kwadratu tez mam mieszane uczucia. MZ kwadrat by lepiej zagrał gdyby wrak prowadził skośnie od PD do lewej krawędzi horyzontu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Idealnie na podlodze, ale wciaz nie widze tego w kwadracie.... [...]
    Tak, teraz woda wygląda przednio. Jeśli chodzi o format też jestem za strzyżeniem góry do poziomu.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Tak, teraz woda wygląda przednio. Jeśli chodzi o format też jestem za strzyżeniem góry do poziomu.
    jest poziom

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów