Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kacper

Talking Kacper

Sorry, ale musiałem się pochwalic.
    Kacperek ur.11/04/07. Waga (uwaga) 4570g. Zdjęcia bez żadnej obróbki - jakoś ostatnio na nic nie mam czasu.
    1.
    2.
    3.
    4.

Domyślnie

DObra, właśnie skończyłem upijać się ze szczęścia i co tu widzę???? Oklaski i moc życzeń, no nie ma to jak brać nikonowa, kurcze bladę

Domyślnie

Gratulacje!!!
    Teraz chyba zostaje fotografia otworkowa, bo trzask migawki może Go obudzić
    Pozdrawiam
    Tomek
    Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...

Domyślnie

czlowiek weekend byl

gratulacje!!!! super maluch! duzo zdrowia dla niego dla mamy i dla Ciebie
    a ze zdjec najlepsze 2
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

Domyślnie

Gratulacje dla szczęśliwych rodziców a maluszkowi dużo zdrówka.

Domyślnie

Dziękuję dziękuję. Tę dwójeczkę już mam na papierze. Pozdrawiam Szanownych Forumowiczów.

Domyślnie

Gratulacje dla obojga rodziców Niech zdrowo rośnie
    D7200

Domyślnie

ekstra gratuluje !!!! dugo trwal porod ?, fajnie teraz bedziesz kupowal zdalniesterowane samochody i sam sie nimi bawil mowiac ze to dla syna
    P.S. tez mialem miec na imie kacper ale tato moj zabalowal i w urzedzie pomylil imiona i zostalem mariusz
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Tacie i mamie gratulujemy.
    Dwójka fajna.
    A co do imion to moja żona miała być Beata a teściu też pobalował i dał Lidia. Ponoć awantura była kosmicza, jak teściówka się dowiedziała.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    ekstra gratuluje !!!! dugo trwal porod ?, fajnie teraz bedziesz kupowal zdalniesterowane samochody i sam sie nimi bawil mowiac ze to dla syna
    P.S. tez mialem miec na imie kacper ale tato moj zabalowal i w urzedzie pomylil imiona i zostalem mariusz
    O 10.00 byliśmy w szpitalu a skurcze zaczęły się koło 8 rano. Młody urodził się o 13, więc ekspres. Teraz mam wymówkę do kupowania sprzętu - "wiesz kochanie jakie z tego będą piękne zdjęcia naszego malucha ) Ja na szczęście balowałem jak urzędy były zamknięte a idę tam grzecznie jutro po akt urodzenia...

Dzięki wszystkim !

Uprawnienia umieszczania postów