Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Sesja w metrze

Domyślnie Sesja w metrze

Dzisiaj przeglądając wiadomości zauważyłem link w którym dziewczyny z Top Model pozują w metrze. Widziałem już kilka zdjęć fashion z metra także zaciekawiony kliknąłem i... mam w tym momencie odruch wymiotny, serio.

http://zyciegwiazd.onet.pl/313317,0,...ws_detail.html

Teraz ja się pytam. Czy w takim onet.pl fotoedytorów zatrudniają na piękne oczy? Rzucają mi się na język różne rzeczy ale to nie jest niestety miejsce do prezentowania swoich poezji.

Domyślnie

ale wez pod uwage, ze to zwykle "kotlety", a nie zdjecia mody

Domyślnie

fot. Agencja BE&W

Domyślnie

Jednym słowem - tragedia.
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flores Zobacz posta
    Dzisiaj przeglądając wiadomości zauważyłem link w którym dziewczyny z Top Model pozują w metrze. Widziałem już kilka zdjęć fashion z metra także zaciekawiony kliknąłem i... mam w tym momencie odruch wymiotny, serio.

http://zyciegwiazd.onet.pl/313317,0,...ws_detail.html

Teraz ja się pytam. Czy w takim onet.pl fotoedytorów zatrudniają na piękne oczy? Rzucają mi się na język różne rzeczy ale to nie jest niestety miejsce do prezentowania swoich poezji.
    To jest portal, który ma być zawalony wszelkiego rodzaju pierdołami. To nie jest galeria sztuki i nie sądzę, żeby ludzi tam wchodzili dla wrażeń estetycznych, ale z nudów (drapanie się po dupie inaczej). Mydło i powidło.
    Ludzie mają tam wejść, coś przyjrzeć, skomentować, a Onet odnotować swoje statystyki wejść dla reklamodawców.
    Ktoś zrobił zdjęcia, ktoś sprzedał, ktoś kupił, ktoś pokazał. Biznes się kręci. I chyba o to chodzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    ale wez pod uwage, ze to zwykle "kotlety", a nie zdjecia mody
    Niedługo sesje będą w stylu "kotlet". Wydaje mi się, że autor chciał przypozować na Terrego Richardsona ale z wbudowaną lampką mu się nie udało .

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    To jest portal, który ma być zawalony wszelkiego rodzaju pierdołami. To nie jest galeria sztuki i nie sądzę, żeby ludzi tam wchodzili dla wrażeń estetycznych, ale z nudów (drapanie się po dupie inaczej). Mydło i powidło.
    Ludzie mają tam wejść, coś przyjrzeć, skomentować, a Onet odnotować swoje statystyki wejść dla reklamodawców.
    Ktoś zrobił zdjęcia, ktoś sprzedał, ktoś kupił, ktoś pokazał. Biznes się kręci. I chyba o to chodzi.
    "Trzy finalistki polskiej edycji "Top Model": Anna Bałon, Paulina Papierska i Michalina Manios, zaprezentowały w wagonach warszawskiego metra nową kolekcję New Look. Która wypadła najlepiej? / JB, fot. Agencja BE&W"

Po tym tekście wydaje mi się, że New Look czy jak jej tam wynajęła fotografa aby sfotografował ich nową kolekcję a Onet tylko przechwycił te zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez Flores ; 06-03-2012 o 18:15

Domyślnie

A to nie jest reportaż z jakiegoś quasi-wybiegu? Sesje zdjęciowe są podpisywane nazwiskiem fotografia a nie nazwą agencji.

Problem z dupy.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Płock/Warszawa

Domyślnie

Nawet ja bym zrobił lepsze zdjęcia :P
    D5100 :: N18-55 VR :: N35 f/1.8 :: N55-300 VR :: Di622 MkII :: Velbon CX-560 :: inne

Domyślnie

to nie jest zadna sesja, tylko tak jak pisalem kotlet z nowej kolekcji
    wystarczy zajrzec do innych agencji

Domyślnie

Tak to jest jak sie nie ma zapasowego body i trzeba robic zdjecia komorka...
    d70s + N18-70 + N55-200

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów