Późny wieczór nad A2.
Gdzieś w okolicach Prądówki, około półtorej godziny drogi przed Berlinem.
Pozdrawiam
Szukaj
Późny wieczór nad A2.
Gdzieś w okolicach Prądówki, około półtorej godziny drogi przed Berlinem.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 20-02-2012 o 22:56
czarny ten las bardzo, no i słabe te smugi świetlne. Do mnie nie gada niestety
D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
Never back down!
A do mnie przemawia. Jezdnia jest świetnie oświetlona, może faktycznie las mógłby być jaśniejszy, ale to niebooooo![]()
Dla mnie eleganckie. Las to tylko domyślne tło i niech sobie będzie w takich czerniach...![]()
O zmierzchu wszystkie lasy są czarne.
Bardzo lubię niedopowiedziane kadry, a ten jest znakomity.
No tak. Bo dobrze by było, żeby w lesie widoczne były detale. No i dużo smug po światłach, żeby powielić schemat, zrobić zdjęcie, jakich tuziny...
Mi podoba się tak jak jest. Smolisty las oraz to złowrogie niebo. Do tego smuga świateł odjeżdżających samochodów. Zostajemy pośród tej trasy sami. Zmierzcha się, a nas z obu stron otaczają tylko czarne ściany lasu. Fajny klimat.
Ja dołączę do grupy zachwyconychCzernie, róże i czerwienie świetnie się komponują z kolorem asfaltu. Czarny las jak najbardziej ok.
Jedno pytanie, bo nie wiem czy mnie oczy nie zawodzą - na lewej jezdni są światła odjeżdżających samochodów? Jeśli tak, to trochę "po angielsku"... To ja mam problem z rozpoznaniem kolorów, czy Ty obracałeś zdjęcie?
Świetny klimat, wszystko jak trzeba, same czerwone światła i ta kałuża wzdłuż drogi, wszystko pasuje.
Skontaktuj się z nami