Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Karmazynowy zmierzch.

Późny wieczór nad A2.
    Gdzieś w okolicach Prądówki, około półtorej godziny drogi przed Berlinem.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 20-02-2012 o 22:56

Domyślnie

czarny ten las bardzo, no i słabe te smugi świetlne. Do mnie nie gada niestety
    D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
    Never back down!

Domyślnie

A do mnie przemawia. Jezdnia jest świetnie oświetlona, może faktycznie las mógłby być jaśniejszy, ale to niebooooo

Domyślnie

Dla mnie eleganckie. Las to tylko domyślne tło i niech sobie będzie w takich czerniach...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Dla mnie eleganckie. Las to tylko domyślne tło i niech sobie będzie w takich czerniach...
    Ech, przejrzałeś na wskroś moją konwencję

Oszczędny w słowach Awatar constancja
    Miasto
    Bory Tucholskie

Domyślnie

O zmierzchu wszystkie lasy są czarne.
    Bardzo lubię niedopowiedziane kadry, a ten jest znakomity.

Domyślnie

Jest świetnie, droga w nieznane i o to chodzi
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokornik Zobacz posta
    czarny ten las bardzo, no i słabe te smugi świetlne. Do mnie nie gada niestety
    No tak. Bo dobrze by było, żeby w lesie widoczne były detale. No i dużo smug po światłach, żeby powielić schemat, zrobić zdjęcie, jakich tuziny...

Mi podoba się tak jak jest. Smolisty las oraz to złowrogie niebo. Do tego smuga świateł odjeżdżających samochodów. Zostajemy pośród tej trasy sami. Zmierzcha się, a nas z obu stron otaczają tylko czarne ściany lasu. Fajny klimat.

Domyślnie

Ja dołączę do grupy zachwyconych Czernie, róże i czerwienie świetnie się komponują z kolorem asfaltu. Czarny las jak najbardziej ok.
    Jedno pytanie, bo nie wiem czy mnie oczy nie zawodzą - na lewej jezdni są światła odjeżdżających samochodów? Jeśli tak, to trochę "po angielsku"... To ja mam problem z rozpoznaniem kolorów, czy Ty obracałeś zdjęcie?

Domyślnie

Świetny klimat, wszystko jak trzeba, same czerwone światła i ta kałuża wzdłuż drogi, wszystko pasuje.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów