Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: RadioPopper

Domyślnie

Odświeżę temat - kupił ktoś te cuda w Polsce? A jeśli za granicą to proszę o podanie bezkonfliktowego i w miarę pewnego sposobu zakupu
    Wszyscy kłamią.
    ot, pstrykam: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A dlaczego nie chcesz Flex'ów Pocket Wizarda?
    Mam PW i po poprawkach firmware jest bdb.
    Kryhu
    Z6II | Z50 | D700 | N28/1.4e | S50/1.4 | N85/1.4g | Z24-70/2.8s | N200/2vr | Z16-55 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petelski Zobacz posta
    Odświeżę temat - kupił ktoś te cuda w Polsce? A jeśli za granicą to proszę o podanie bezkonfliktowego i w miarę pewnego sposobu zakupu
    Świetne wyzwalacze, obsługują zarówno C jak i N. Ja kupowałem swoje przez stronę producenta, najlepiej wtedy skorzystać z firm które przysyłają do Polski albo z pomocy znajomych. Obecnie mam PW Flexy i muszę powiedzieć, że Radiopopper są dużo lepsze, jednak mniej poręczne podczas transportu (nowe plastikowe stopki na które wsuwa się lampę są sporych rozmiarów). Mimo, że trzeba używać wbudowanej albo dodatkowej lampy bardzo wygodnie się z nich korzysta. Miałem przypisane pod przyciskiem blokowania ekspozycji skrót do menu sterownika. Zasięg dużo lepszy w porównaniu do PW, nie trzeba kalibrować i działają z każdą lampą oraz aparatem obsługującym CLS bez czekania na nowy soft. Wada, pewnie tylko dla fotografujących seriami ponieważ prędkość zależna od lampy ustawionej jako Master.

Jeśli kupowałbym teraz, na pewno wybrałbym Radiopopper, mimo że PW mają bardzo wygodny sterownik AC3.
    Oczywiście Nikon

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów