Ale fala łaaaa. Nie wiem jak to oglądać że jak coś by jechało na fali to by spadło...![]()
Szukaj
Ale fala łaaaa. Nie wiem jak to oglądać że jak coś by jechało na fali to by spadło...![]()
O dziekuje bardzo za dedykacje. Nie mogles wybrac chyba lepiej zeby pokazac ze dobry pion w krajobrazie to jest to.
Dedykacja zobowiazuje do tresciwego wpisu, wiec jedziemy.
Oczywiscie zdjecie bardzo dobre. I juz rozwijam. Kiedys w pewnej ksiazce przeczytalem zeby lepiej nie rezygnowac z nieba bo kadry wyjda zbyt abstrakcyjne.
Super ze tu pominales niebo. Jest pewna przstrzen na tej, fotografi powstala dzieki temu swiatlu slizgajacemu sie po kadrze I jeszcze te pofalowania terenu, uczta dla oka. Super wykorzystales warunki I w dobrym kadrze zamknales. Z delikatnie zarysowanymi wieloplanami. Drzewka na dole daja widzowi punkt odniesienia I realnosci, nad nimi zamiast nieba jest niemal nierealny spektakl swiatla, mozna by napisac swiatla ktore surfuje po falach.
Kolorowo akurat, soczyscie I cieplo ale z dobrze dobrana doza naturalnosci.
No panie, jazda po calosci.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Piękne zdjęcie , ale...
Nie za wcześnie z tą wiosna, czy masz przecieki?![]()
NIKON
Świetne, kadr i kolorki bardzo mi się podobają! Jaką lufą to było ustrzelone, jeśli można wiedzieć?
Ślicznie... kadr, kolory - bomba. Pierwsza myśl jaka zagościła mi w głowie po nasyceniu oczu, jak się tam wdrapują traktory z osprzętem?![]()
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
świetne zdjęcie... przykadrowałem sobie w kwadrat(z dołem) ot tak dla siebie, żeby zobaczyć i też jest fajnie![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Skontaktuj się z nami