Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: -18*C 4140s

Domyślnie -18*C 4140s

Z ekstremalnego pleneru - proszę o uwagi

Pozdrawiam,

Ania

Domyślnie

Mnie się podoba. Godzina, dziesięć minut, to nie jest jeszcze tak tragicznie Termos z gorącą herbatą i da się wytrzymać.
    Tak z ciekawości zapytam. Z ilu ekspozycji złożyłaś to zdjęcie?

Oszczędny w słowach Awatar jmarcinkowski
    Miasto
    Toruń ... a właściwie tuż obok :)

Domyślnie

Niezłe Podoba się i to bardzo, lubię takie zdjęcia. Ja najdłuższe robilem po pół godziny. Muszę spróbować popełnić takie ponad godzinę

Domyślnie

super pokazany ruch gwiazd

Domyślnie

pozorny ruch gwiazd i kolorki wyszły bardzo fajnie, nie jestem przekonany co do doboru "stałych elementów", bardziej ciekawszych... ale to jest moja opinia Ogólnie zdjęcie wyszło bardzo fajnie, odpowiednio oświetlone, z odpowiednią tonacją. Przyjemnie się patrzy
    D800 | D750 | N14-24 | N50 1.8G | N85 1.8G | 70-200 2.8G VR II | TC-20E III | MANFROTTO 055XPROB & MH055M0-RC4 | NiSi

Domyślnie

Dziękuję za komentarze

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Mnie się podoba. Godzina, dziesięć minut, to nie jest jeszcze tak tragicznie Termos z gorącą herbatą i da się wytrzymać.
    Tak z ciekawości zapytam. Z ilu ekspozycji złożyłaś to zdjęcie?
    No aż tak tragicznie nie było, bo była i herbata i kanapki i ciepłe autko, ale żeby się lepiej oglądało, trzeba trochę dramatyzmu dodać 23 klatki po 3 minuty.

Mosq - celem był inny obiekt, ale nie udało się do niego trafić po ciemku i jadąc przez pole Dzięki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ankasz007 Zobacz posta
    Mosq - celem był inny obiekt, ale nie udało się do niego trafić po ciemku i jadąc przez pole Dzięki.
    No to teraz czekać na bezchmurne niebo i powrót do tematu sam czekam na czyste niebo i sensowną temperaturę
    D800 | D750 | N14-24 | N50 1.8G | N85 1.8G | 70-200 2.8G VR II | TC-20E III | MANFROTTO 055XPROB & MH055M0-RC4 | NiSi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ankasz007 Zobacz posta
    23 klatki po 3 minuty.
    Mógłbym poprosić o więcej detali? Przysłona, ISO, nastawienie ostrości (nieskończoność?), obiektyw i aparat Z góry dziękuję

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciekW Zobacz posta
    Mógłbym poprosić o więcej detali? Przysłona, ISO, nastawienie ostrości (nieskończoność?), obiektyw i aparat Z góry dziękuję
    f/4, ISO200, ostrość na ok. 3m, D90, obiektyw o ile dobrze pamiętam, bo pożyczony, to Samyang 14mm/2.8 (pozdrawiam właściciela )

Uprawnienia umieszczania postów