Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: cwaniaki

Domyślnie cwaniaki

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

No faktycznie, szczwane bestie .
    Fajnie Darku kombinujesz ostatnio.
    Tutaj podoba mi się zestawienie ciepłej podłogi z chłodną w barwach górą.
    O ile w takim zdjęciu można tak nazwać składowe kadru .

Domyślnie

Bardzo fajny pomysł. Super się to ogląda.
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 11-02-2012 o 00:53

Domyślnie

Bardzo fajne te Twoje kombinacje, przyjemnie się ogląda
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Mnie się nie podoba. Bez tych dwóch wyraźnych drzew byłoby super. A tak zbyt się odcinają - zwłaszcza u podstawy.

Domyślnie

Niewątpliwie materiałem wyjściowym do tej pracy było zdjęcie ale teraz to to zdjęciem raczej nie jest. Takie jest moje zdanie. Nie podoba mi się , jak i cała "maziana" seria.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amfot Zobacz posta
    Niewątpliwie materiałem wyjściowym do tej pracy było zdjęcie ale teraz to to zdjęciem raczej nie jest. Takie jest moje zdanie. Nie podoba mi się , jak i cała "maziana" seria.
    A to dziwne... Czemu tego zdjęciem nazwać nie można? Czym się różni to zdjęcie od zdjęć np z podwójną ekspozycją (na niebo i na ziemię) tak żeby poprawić DR?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    A to dziwne... Czemu tego zdjęciem nazwać nie można? Czym się różni to zdjęcie od zdjęć np z podwójną ekspozycją (na niebo i na ziemię) tak żeby poprawić DR?
    bo takie zdjecie z dwoch ekspozycji mozesz w ciemni na jeden papier wrzucic, a to co tu zaprezentowane bez photoshopa nie osiagniesz

Domyślnie

Jak to nie??
    Oczywiście że można. Jedno zdjęcie robisz normalnie, a drugie ruszając aparatem na statywie góra i dół z długim czasem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez śwMikołaj Zobacz posta
    bo takie zdjecie z dwoch ekspozycji mozesz w ciemni na jeden papier wrzucic, a to co tu zaprezentowane bez photoshopa nie osiagniesz
    A Photoshop to nie taka ciemnia cyfrowa? Bronią sie wszyscy przed tym Photoshopem jakby nie potrafili go obsługiwać
    Czyli to co sie da bez fotoszopa to ok, a reszta to juz ble?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów