Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Elwira

Domyślnie Elwira

Dodaję kilka portretów z niedzielnej sesji studyjnej do Waszej krytyki... osobiście jestem z nich bardzo zadowolona

Pozdrawiam,
    Kasia Wrońska
    Pozdrawiam, Kasia Wrońska

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Ja również byłbym zadowolny na Twoim miejscu. Podoba się
    Flickr D600 + S14mm 2.8 + S35mm 1.4 + T90mm 2.8 + lampy

Domyślnie

Jak nigdy nie mam zastrzeżeń co do ułożenia rąk na portretach, to tym razem zaburzają cały mój odbiór. Na ostatnim nieco za ciemny dól, ale to może wina mojego monitora.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fenixpol Zobacz posta
    Jak nigdy nie mam zastrzeżeń co do ułożenia rąk na portretach, to tym razem zaburzają cały mój odbiór. Na ostatnim nieco za ciemny dól, ale to może wina mojego monitora.
    w tym przypadku ręce tworza rame dla dopełnienia obrazu, dół został wyciemniony aby skupić całkowice uwagę na oczach i rysach twarzy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sygrida Zobacz posta
    w tym przypadku ręce tworza rame dla dopełnienia obrazu, dół został wyciemniony aby skupić całkowice uwagę na oczach i rysach twarzy...
    Mój wzrok od razu pobiegł w kierunku......oczu
    Podoba mi się 2 i 4, choć fotki nie mają numerów
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Ja tam nie mam większych zastrzeżeń do tych prac, może tylko do #1 mianowicie twarz jest na niej taka mydlana ? Chyba ze tak miało być to przepraszam
    Ale tak to jest bardzo dobrze : )
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Irwusek Zobacz posta
    Ja tam nie mam większych zastrzeżeń do tych prac, może tylko do #1 mianowicie twarz jest na niej taka mydlana ? Chyba ze tak miało być to przepraszam
    Ale tak to jest bardzo dobrze : )
    Światło ma tworzyć poświatę i żmiękczać, podkreślac delkatność, senność, taka poranną świeżość

Dziękuję

Domyślnie

A ja jeszcze przed komentarzem dotyczącym zdjęć zapytam, jaki obiektyw był tu użyty i ewentualnie na jakiej przysłonie? To jakieś makro?

Domyślnie

Aaa i zapomniałem piękna kobieta : )
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Podobają się wszystkie, z lekkim wskazaniem na ostatnie, które zdecydowanie przyciąga wzrok. Teoretycznie tzw. mocne punkty zdjęcia powinny być położone w troszkę innych miejscach kadru, a ty proszę, bardzo skutecznie złamana konwencja.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów