Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Sandra - Kolejne z setu [by Matteo]

Witam,

Byla zapowiedz wiec musi byc material wlasciwy. Ponizej kilka, ktore wybralem do pokazania.
    Jak juz wczesniej pisalem (w poprzednim watku) byla to sesja testowa a sandra nie jest modelka wiec... bodzcie delikatni dla niej Dla mnie nie musicie

Jak zwykle wielkie dzieki za kilka slow.

1.

2.

3.

4.

5.

Dzieki za wizyte.

Domyślnie

Odważnie cięte. Jedynka była by moim faworytem, ale obcięty kożuszek trochę odwraca uwagę od modelki. Czwórka fajna prosta. Podoba mi się również piątka fajnie pokazane oczy.

pozdrawiam.

Domyślnie

Dwójka i piątka są super. 1, 3 są zbyt krzywe jak dla mnie. Zresztą na czwórce również chyba jest lekko krzywo... Pozdrawiam

Domyślnie

Zapomniałem dodać, że moja ocena jest bardzo subiektywna bo podobnie jak Ty (?) lubię spore skosy :d

pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pardwadwa Zobacz posta
    Dwójka i piątka są super. 1, 3 są zbyt krzywe jak dla mnie. Zresztą na czwórce również chyba jest lekko krzywo... Pozdrawiam
    Zbyt krzywe??? Popatrz na modelke na 4 Stoi prosto a tu obok... krzywe drzewo A tak powaznie to to nie fotka jest krzywa tylko drzewo . Co do jedynki to lubie takie kadry ale oczywiscie nie kazdy musi

Domyślnie

najbardziej podoba mi się 3. Pozycja z ręką jest na 3 pierwszych zdjęciach i przez to trochę nudzi- brak weny. 4 byłaby fajna gdyby modelka troszkę miała inna mimike twarzy. Ręce wskazują, ze jest wyluzowana, ale twarz już taka nie jest. 3,4 i5 podobaja mi się obrobkowo

z tymi drzewami w UK to chyba jakaś plaga tez takie mam z ostatniego spacerku po parku

czym świeciłeś?
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aikidudi Zobacz posta
    najbardziej podoba mi się 3. Pozycja z ręką jest na 3 pierwszych zdjęciach i przez to trochę nudzi- brak weny. 4 byłaby fajna gdyby modelka troszkę miała inna mimike twarzy. Ręce wskazują, ze jest wyluzowana, ale twarz już taka nie jest. 3,4 i5 podobaja mi się obrobkowo

z tymi drzewami w UK to chyba jakaś plaga tez takie mam z ostatniego spacerku po parku

czym świeciłeś?
    Co do modelki to trafiles w samo sedno. Piewrsze 30 minut ''probowalem zrobic cos z jej twarza''. Ona nawet wie ze ma z tym problem. Zaciska szczeke i spina miesnie policzkowe. Tez to widziala jak jej pokazywalem na aparacie ale... No przynajmniej sie starala.

Co do drzew to w moim rejonie wszystkie takie

Co do swiecenia to... brak jakichkolwiek pomocy. Nawet nie bralem blendy. To byla tylko sesja testowa takze bez fireworks.

Domyślnie

Robiłeś 50-tką czy innym szkiełkiem?

Domyślnie

Witam,

mi też najbardziej podoba się 5- tka. Rewelacyjny portret, tu udało się modelce zapanować nad mimiką. Na pozostałych rzeczywiście widać, że modelka spięta, ale to już wiesz, bo inni już o tym pisali.
    3 - ka też jest niezła, ale moim zdaniem warto obciąć trochę góry, tak by nie było widać tego nieba, ew. zostawić troszkę w LG.
    Na 4-ce przeszkadzają mi te rury i latarnia w tle, nie wiem czy nie warto było by je występlować.

W sumie dla mnie niezłe prace z bardzo dobrą 5-tką.

Pozdrawiam, QuadMan.
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów