Szukaj
mnie podobają się obydwa zdjęcia, pomimo cięcia na 1-cePodoba mi się też woda, która sprawia wrażenie bardzo gęstej cieczy
![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
hehe,na dwojce wyglada jak by miala katar![]()
fotka bardzo udana
Mam nadzieję, że nie weźmiesz tego do siebie, ale kompletnie nie leżą mi te zdjęcia
Fatalne cięcie na jedynce, no i "kaczka od tyłu" na dwójce...
Przy okazji nachlapię sobie jeszcze bardziej, Twoją kawkę z poprzedniego zestawu dałem sobie bezczelnie na tapetę
Pozdrawiam i czekam na więcej fotek![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Dzięki Waldku - przynajmniej Ty jesteś dla mnie miły, bo pogoda i ptaki wogóle
Kompletnie wziąłem do siebieA tak się starałem - pokazać takie zdjęcia bez polotu, takie na siłę robione. Nic się nie poznałeś kolego !
Piszesz że dziwne cięcie - a co ? miałem pokazać ten brzydki słupek na którym siedział kaczorek - dopiero bym go oszpecił
Pani kaczorkowa od tyłu ! Jak ona głównie tak pływała - widocznie nie wszystkie kaczki pływają do przodu w dobrym świetle
. Evilseed czy Ty koniecznie chcesz nasłać na mnie ACTA w związku z moją kawka na twoim pulpicie ? Oj będę musiał wysłać Ci jakiś certyfikat bo jak nas dopadną to obaj zapłacimy jakiejś ,,organizacji obrońców wszelkich praw różnych i różnistych" z USA
pozdrawiam
Mariusz
Ależ Mariuszu, miałem cichą nadzieję, że weźmiesz to do siebieŻe poczynię wielką zadrę w Twym delikatnym, artystycznym sercu, a żal do mnie przez następne lata będzie dziegciem i goryczą polewał Twoje komentarze pod moimi zdjęciami
![]()
Toteż postanowiłem wstawić swoje, wczorajszo - parkowe zdjęcia, co by dać Tobie pierwszą okazję do rewanżu
![]()
A certyfikat się przyda w związku z planowanymi zmianami prawnymiPrzezorny zawsze ubezpieczony
Pozdrawiam, i życzę dużo słońca w najbliższym czasie![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
obie fotki mi sie bardzo podobaja
pozdrawiam
nikony dwa i jakies szkła
Niestety woda wyglada jak plama oleju w Zatoce Meksykanskiej, a to nie pomagaZabia perspektywa by pomogla (a najlepiej strzal znad lustra wody)... Ja jestem na nie
(chociaz sam od takich zaczynalem
)
Skontaktuj się z nami