Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Szaro, buro ....

... i bez słońca. Kurcze kiedy to słońce będzie ?
    1.

2.

pozdrawiam
    Mariusz
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    Kurcze kiedy to słońce będzie ?
    u mnie jutro

2 mi się podoba

Domyślnie

mnie podobają się obydwa zdjęcia, pomimo cięcia na 1-ce Podoba mi się też woda, która sprawia wrażenie bardzo gęstej cieczy
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

hehe,na dwojce wyglada jak by miala katar
    fotka bardzo udana

Domyślnie

Mam nadzieję, że nie weźmiesz tego do siebie, ale kompletnie nie leżą mi te zdjęcia
    Fatalne cięcie na jedynce, no i "kaczka od tyłu" na dwójce...
    Przy okazji nachlapię sobie jeszcze bardziej, Twoją kawkę z poprzedniego zestawu dałem sobie bezczelnie na tapetę
    Pozdrawiam i czekam na więcej fotek
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wld Zobacz posta
    mnie podobają się obydwa zdjęcia, pomimo cięcia na 1-ce Podoba mi się też woda, która sprawia wrażenie bardzo gęstej cieczy
    Dzięki Waldku - przynajmniej Ty jesteś dla mnie miły, bo pogoda i ptaki wogóle

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Mam nadzieję, że nie weźmiesz tego do siebie, ale kompletnie nie leżą mi te zdjęcia
    Fatalne cięcie na jedynce, no i "kaczka od tyłu" na dwójce...
    Przy okazji nachlapię sobie jeszcze bardziej, Twoją kawkę z poprzedniego zestawu dałem sobie bezczelnie na tapetę
    Pozdrawiam i czekam na więcej fotek
    Kompletnie wziąłem do siebie A tak się starałem - pokazać takie zdjęcia bez polotu, takie na siłę robione. Nic się nie poznałeś kolego ! Piszesz że dziwne cięcie - a co ? miałem pokazać ten brzydki słupek na którym siedział kaczorek - dopiero bym go oszpecił Pani kaczorkowa od tyłu ! Jak ona głównie tak pływała - widocznie nie wszystkie kaczki pływają do przodu w dobrym świetle . Evilseed czy Ty koniecznie chcesz nasłać na mnie ACTA w związku z moją kawka na twoim pulpicie ? Oj będę musiał wysłać Ci jakiś certyfikat bo jak nas dopadną to obaj zapłacimy jakiejś ,,organizacji obrońców wszelkich praw różnych i różnistych" z USA
    pozdrawiam
    Mariusz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    Kompletnie wziąłem do siebie A tak się starałem - pokazać takie zdjęcia bez polotu, takie na siłę robione. Nic się nie poznałeś kolego ! Piszesz że dziwne cięcie - a co ? miałem pokazać ten brzydki słupek na którym siedział kaczorek - dopiero bym go oszpecił Pani kaczorkowa od tyłu ! Jak ona głównie tak pływała - widocznie nie wszystkie kaczki pływają do przodu w dobrym świetle . Evilseed czy Ty koniecznie chcesz nasłać na mnie ACTA w związku z moją kawka na twoim pulpicie ? Oj będę musiał wysłać Ci jakiś certyfikat bo jak nas dopadną to obaj zapłacimy jakiejś ,,organizacji obrońców wszelkich praw różnych i różnistych" z USA
    pozdrawiam
    Mariusz
    Ależ Mariuszu, miałem cichą nadzieję, że weźmiesz to do siebie Że poczynię wielką zadrę w Twym delikatnym, artystycznym sercu, a żal do mnie przez następne lata będzie dziegciem i goryczą polewał Twoje komentarze pod moimi zdjęciami Toteż postanowiłem wstawić swoje, wczorajszo - parkowe zdjęcia, co by dać Tobie pierwszą okazję do rewanżu
    A certyfikat się przyda w związku z planowanymi zmianami prawnymi Przezorny zawsze ubezpieczony

Pozdrawiam, i życzę dużo słońca w najbliższym czasie
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

obie fotki mi sie bardzo podobaja

pozdrawiam
    nikony dwa i jakies szkła

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Niestety woda wyglada jak plama oleju w Zatoce Meksykanskiej, a to nie pomaga Zabia perspektywa by pomogla (a najlepiej strzal znad lustra wody)... Ja jestem na nie (chociaz sam od takich zaczynalem )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Niestety woda wyglada jak plama oleju w Zatoce Meksykanskiej, a to nie pomaga Zabia perspektywa by pomogla (a najlepiej strzal znad lustra wody)... Ja jestem na nie (chociaz sam od takich zaczynalem )
    No to mnie zaskoczyłeś - bo to tak miało być - na nie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów