Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1283

Wątek: Lightroom 4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Przyznam, że w stosunku do poprzednika, ja również nie widzę sensu kupna wersji 4. Korzystam jedynie z modułu Develop, a tu zmiany dla mnie są, ale obejdę się. Jeżeli nie rozwiną nic więcej, to raczej pozostanę przy 3.5. Nie patrzyłem jednak na cenę aktualizacji jeszcze. Ale raczej mnie nie ucieszy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Przyznam, że w stosunku do poprzednika, ja również nie widzę sensu kupna wersji 4. Korzystam jedynie z modułu Develop, a tu zmiany dla mnie są, ale obejdę się. Jeżeli nie rozwiną nic więcej, to raczej pozostanę przy 3.5. Nie patrzyłem jednak na cenę aktualizacji jeszcze. Ale raczej mnie nie ucieszy.
    Ja podobnie.

Geotagowania nie używam a zakładka Book nie użyteczna z powodów opisanych wyżej....

Zobaczymy może w finalnej wersji coś jeszcze dorzucą.

PS Brak mi jeszcze w LR możliwości przesuwania powiększonego obrazu np 1:4, 1:3 tak jak w PS na fullscreenie w dowolnym kierunku...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    (...) Nie patrzyłem jednak na cenę aktualizacji jeszcze. Ale raczej mnie nie ucieszy.
    Cena aktualizacji zostanie podane przez Adobe prawdopodobnie na etapie publikacji Release Candidate, wcześniej raczej nie ma się jej co spodziewać.
    Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.pl

Uprawnienia umieszczania postów