Bylem juz dwa razy na zamku ale nie wiedialem ze jest tam cmentarz zydowski i taka cementownia. Musze sie wybrac tam znowu bo wiele przegapilem.
Szukaj
Bylem juz dwa razy na zamku ale nie wiedialem ze jest tam cmentarz zydowski i taka cementownia. Musze sie wybrac tam znowu bo wiele przegapilem.
W życiu piękne są tylko chwile.......
Będzin
Rzut beretem ode mnie
Siadam w tramwaj i jestem hehe. Jakos nigdy nie przyszło mi do głowy tam pofocić a cza przyznac, że te odrapane kamiennice mają fajny klimat
Wybrałbym sie tam kiedyś ale nie sam... trzeba przyznac że miejscami jest niebezpiecznie:/ Odkąd dostałem tam zdrowo po pysku to mam wieki uraz... :/:/
No to zapraszamy, zapraszamy
Pragne zlamac tutaj jeden mit... wcale nie jest tak niebezpiecznie, bo po pysku mozna dostać wszedzie, nie tylko w Będzinie... a z tego żydowskiego cmentarza juz nie wiele zostało wiec pragne przestrzec ostrych napalencow cmentarzystow chociaz mozna jeszcze wyciagnac fajna fote![]()
potwierdzamcmentarz to już resztki tego co było.. okolice ciekawe, lecz niestety niebezpieczne.. cementownia jest fajna.. przy dobrej pogodzie (musi być światło)
No tak, światło to podstawaMam za sobą plenery w cementowni, które były do bani właśnie z powodu jego braku
No to panowie, może by tak jakiś fajny plener w naszych okolicach zorganizować?? Ja chętnie bym zaczął od samego Będzina, bo na mieście naprawdę fajne rzeczy można złapać
P.S. Sheridans, co z tym plenerem na terenie kopalni?? Daj cynk via mail albo PW![]()
Pozdrawiam
Pucha i szkła NIKON![]()
zydowski jest tez w Katowicach na kozielskiej - w sumie w calkiem niezlym stanei choc zarosniety nieco![]()
Skontaktuj się z nami