Szukaj
Brakuje mi zbliżeń, twarzy. Może widoku zmęczenia. Nie wszedłeś w temat.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
1, 3, 5 się bronią moim zdaniem.
Brakuje ze 2-3 kadrów, żeby to zamknąć w jakąś spójną całość.
Koledzy
dzięki za pozytywy - nauka nie pójdzie w las (mam nadzieję)
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
mam podobne wrażenie do Kolegów powyżej, stałeś obok, co nie zmienia faktu, że zdjęcia mi się bardzo podobają (chociaż brakuje zbliżeń szerokim kątem)
ale do "tej" wody już nie wskoczę![]()
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
1 ja bym poszedl w prawo tak aby z lewej strony kadru miec goscia ktory strzyze owce a z prawej goscia ktory patrzy w dal. taka klamre bym zrobil
2 ok, pogladowo
3 nizej punkt ciezkosci, widac ze fotografujesz z gory, a tak bys mial wiecej twarzy i moze jakies fajne tlo
4 ok
5 uciety i gosc i owca, byl nizej i w pionie sprobwal
dzięki za uwagi
najbardziej doceniam 3cią uwagę
co do 1. to po prostu by się nie dało: raz że to był moment a dwa stałem za ogrodzeniem i nijak było podejść tam gdzie zaproponowałeś - ale ujęcie fakt byłoby ciekawe
A 5. - cóż tak trochę lubię![]()
.
Skontaktuj się z nami