Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Postrzyżyny

Domyślnie Postrzyżyny

rzecz działa się w Malin Beg w Irlandii

1.

2.

3.

4.

5.

i bonusik
    6.
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Brakuje mi zbliżeń, twarzy. Może widoku zmęczenia. Nie wszedłeś w temat.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

1, 3, 5 się bronią moim zdaniem.
    Brakuje ze 2-3 kadrów, żeby to zamknąć w jakąś spójną całość.
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Nie wszedłeś w temat.
    ale początek już jest... Eksploruj... Widziałem kiedyś świetny fotoreportaż na ten temat bodajże w magazynie Wyborczej.

Domyślnie

Koledzy
    dzięki za pozytywy - nauka nie pójdzie w las (mam nadzieję )
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

mam podobne wrażenie do Kolegów powyżej, stałeś obok, co nie zmienia faktu, że zdjęcia mi się bardzo podobają (chociaż brakuje zbliżeń szerokim kątem)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    ale początek już jest... Eksploruj... Widziałem kiedyś świetny fotoreportaż na ten temat bodajże w magazynie Wyborczej.
    Zgodzę się, początek jest Zamoczył palce. Czas do wody wskoczyć.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

ale do "tej" wody już nie wskoczę
    .

Domyślnie

1 ja bym poszedl w prawo tak aby z lewej strony kadru miec goscia ktory strzyze owce a z prawej goscia ktory patrzy w dal. taka klamre bym zrobil
    2 ok, pogladowo
    3 nizej punkt ciezkosci, widac ze fotografujesz z gory, a tak bys mial wiecej twarzy i moze jakies fajne tlo
    4 ok
    5 uciety i gosc i owca, byl nizej i w pionie sprobwal

Domyślnie

dzięki za uwagi
    najbardziej doceniam 3cią uwagę
    co do 1. to po prostu by się nie dało: raz że to był moment a dwa stałem za ogrodzeniem i nijak było podejść tam gdzie zaproponowałeś - ale ujęcie fakt byłoby ciekawe
    A 5. - cóż tak trochę lubię
    .

Uprawnienia umieszczania postów