Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Nebbiosa alba

Domyślnie

Chyba najlepsze z Twoich które tu pokazałeś. Za poprzednikami , góra za niebieska.

Domyślnie

co do pionu - nikt nie dopowiedział słowa: wydaje mi się, że drzewa przy pierwszej drodze(?), może i dom, leciutko lecą w lewo. Ale gdyby ktoś nie zapytał to pewnie bym nie zauważył, nie zwrócił uwagi.
    Fotka bardzo przyjemna w odbiorze, jak i pozostałe z tego rejonu
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Miejsca, które pokazujesz są niesamowite Zdjęcie bardzo przyjemne w odbiorze, ładnie prowadzi wzrok i zatrzymało mnie na dłużej.

Domyślnie

O miebieskosciach na gorze juz koledzy wspomnieli z czym sie zgodze.
    I dodam jeszcze ze bardzo smakowity gorzasto-mgielny przekladaniec wyszedl .
    I czuc przestrzen...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Wszystko juz przedmowcy powiedzieli. I nie wypada sie nie zgodzic. Zarowno z drobnymi sugerowanymi poprawkami, jak i z superlatywami odnosnie tej pracy. Jak zwykle

No wlasnie-jak zwykle.
    Powiem Ci Jaro ze ilekroc pojawia sie nowy zalozony przez Ciebie watek, otwierajac go, gdzies tam po cichu licze na kompletne zaskoczenie. Nie wiem -kadrowe, obrobkowe,tematyczne...
    No po prostu inaczej. Nie chce przez to powiedziec ze jest cos nie tak z tym co nam pokazujesz, czy tez jak to podajesz. Tylko strasznie bym chcial ( a wiem, a w kazdym razie mam to przekonanie) ze moglbys nas tu kompletnie zaskoczyc.
    Zebym nie musial pisac-"jak zwykle"...

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Wszystko juz przedmowcy powiedzieli. I nie wypada sie nie zgodzic. Zarowno z drobnymi sugerowanymi poprawkami, jak i z superlatywami odnosnie tej pracy. Jak zwykle

No wlasnie-jak zwykle.
    Powiem Ci Jaro ze ilekroc pojawia sie nowy zalozony przez Ciebie watek, otwierajac go, gdzies tam po cichu licze na kompletne zaskoczenie. Nie wiem -kadrowe, obrobkowe,tematyczne...
    No po prostu inaczej. Nie chce przez to powiedziec ze jest cos nie tak z tym co nam pokazujesz, czy tez jak to podajesz. Tylko strasznie bym chcial ( a wiem, a w kazdym razie mam to przekonanie) ze moglbys nas tu kompletnie zaskoczyc.
    Zebym nie musial pisac-"jak zwykle"...

Pozdrawiam
    Andrzej.

Więc muszę poprzeczkę jeszcze wyżej podnieść? Cholernie trudne, ale może i można, a na pewno trzeba spróbować.

Chociaż dla mnie "jak zwykle dobrze" to nie jest źle

maniak666
    Gość

Domyślnie

Poprzeczka jest bardzo wysoko ustawiona. Sam ja tam ustawiles i nie schodzisz ponizej. Mi chodzi o zaskoczenie wynikajace z "innosci"spojrzenia, obrobki, motywu , kadru a nie obsuwa formy.
    Na podawana w dotychczasowy sposob Toskanie moge slepic godzinami, jednak chcialbym abys zaserwowal ja nam w inny zaskakujacy a jednak rownie smakowity sposob.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Pięknie pokazane miejsce. Bardzo dobry kadr, wieloplanowość, śliczne mgły. Całość cacy, bajeczna. Zgodzę się, żeby trochę mniej niebieskiego ale nie likwidować. Gratulacje.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów