Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: W drodze ...

Domyślnie W drodze ...

... na półwysep.
    Od jakiegoś czasu była u nas bryndza z pogodą i już mnie trochę nosiło, prognoza była obiecująca więc w drogę.
    Nad półwyspem ciemne chmury ale za to nad Puckiem zaczęło wyłaniać się słoneczko.
    Na szczęście później było już tylko fajniej ale to w innym wątku.
    Teraz znowu chmury i pada śnieg.

Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Niestety, ale jakoś słabo to wygląda, kolor, motyw, jakość, nie podoba mi się, ale chęć do robienia zdjęć rozumiem
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Ładne trafiłeś warunki Darku, ale w powyższym kadrze brakuje mi jakiegoś zaczepienia/mocnego punktu.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Ładne trafiłeś warunki Darku, ale w powyższym kadrze brakuje mi jakiegoś zaczepienia/mocnego punktu.
    zgadzam się z Hubertem , natomiast nie znajduje powodu do narzekania ani na kolor uwzględniając światło jakie widzę czyli porę dnia, oraz nic złego nie widzę w jakości tej foty, nie każda musi być super kontrastowa i wyostrzona na żyletkę, nie znajduje to tutaj uzasadnienia, a nie dostrzegam ani pikseliozy ani artefaktów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Niestety, ale jakoś słabo to wygląda, kolor, motyw, jakość, nie podoba mi się
    takie Twoje prawo
    Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    No nie będę zaprzeczał, jakieś stado łabądków albo zagubiony kajakarz

Domyślnie

Również nie rozumiem zastrzeżeń tyle, że również tych Huberta. Czy konieczna jest jakaś łódka, kołek czy cokolwiek? Dla mnie nie.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Miejsce jest niefotogeniczne. A Tobie udało się zrobić udane i ładne zdjęcie. Duży plus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Miejsce jest niefotogeniczne.
    oj i to bardzo już kilka podejść do tego miejsca robiłem jednak efekty były jedynie do skasowania

Domyślnie

Nie jest źle, po prostu wyciągnąłeś z tego tyle ile sie dało.

Uprawnienia umieszczania postów