Cholernie zazdroszczę gatunku a szczególnie w takich okolicznościach - ze zdobyczą. Jak zwykle podobają mi się te zdjęcia, których tu nie wrzuciłeśchociaż 1 i 2 i tak są bardzo dobre. Dawaj te z żarciem ponadziewanym na krzaku.
Szukaj
Cholernie zazdroszczę gatunku a szczególnie w takich okolicznościach - ze zdobyczą. Jak zwykle podobają mi się te zdjęcia, których tu nie wrzuciłeśchociaż 1 i 2 i tak są bardzo dobre. Dawaj te z żarciem ponadziewanym na krzaku.
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
Akurat ja na obróbce wcale się nie znam, ale wydaje mi się, że coś stamtąd zniknęło i stąd macie wątpliwości. Pazurki nie są wbite, łapa rozmydlona jakaś...?
Niby śnieg "przepalony"...ale mi się podoba!Biore wszystko!
Te Twoje srokosze oraz Amedosa miażdżą![]()
Znakomite prace![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Mi baaaardzo ale to bardzo podchodzą pierwsze trzy i szóstka, na której drażni mnie tylko ten pniak/drzewo w nieostrości po prawej stronie.
A sam ptaszek przemiły dla oka.
nie ma się czym chwalić...
Niesamowite ujęcia. Zazdroszczę. Takie fotki to zdaję po 22 godz, i limit wieku pow.18.![]()
Skontaktuj się z nami