Oj moim zdaniem pelne dopracowane zdjecie....piekne kolory!
Szukaj
Oj moim zdaniem pelne dopracowane zdjecie....piekne kolory!
Nikon http://greg77.com/
Zazdroszcze miejscowek, gdzie to zdjecie jest zrobione ?
Kolory i swiatlo swietne.
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
Czy to kolejne z Moraw ? Świetne zdjęcie i to w jakich kolorkach...![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Tytułowy traktor bardzo malutki,ale mi się podoba
Można jednak rozpoznać markę i jest to mercedes wśród ciągników-Fendt
Wielu o nim marzy,ale nie każdy go może mieć
Masz może coś z bliższej odległości ?
Kolorki bardzo fajne.
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Klasycznie Morawski fot, bardzo ładnie
Jakieś 5min wcześniej kierowca tego bolida nie powiem co robił obok tych drzewek![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Szlicznie, ale chyba nie do końca podoba mi się pomysł zamknięcia kadru na dole tą żółtaczkąWolałbym linią drogi, a jeszcze lepiej zieleni.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Rewelacyjne kolory, świetna robota!
No tak Janku, więcej dołu powiadasz by się przydało. Ano może i trochę więcej by nie zaszkodziło, ale się nie dało. Na dole już jakieś drzewska w kadr się nachalnie ładowały, a Honzik właśnie drabinkę zabrał i
.
Można też bez tego dołu zapodać, ale wedle mojego gustu dobrze on służy tu jako "podbudowa kompozycji".
Wiadomo, że zdjęcie wykonane przy użyciu dosyć dużej ogniskowej. Byłeś sam, widziałeś. Człowiek kroi co lepsze kąski, ale nie zawsze całkowicie czystą i klarowną kompozycję da się w kadrze zamknąć.
A tak na marginesie, to moim zdaniem piękna szkoła kadrowania i pole ćwiczebne dla oka jest.
Skoro mówisz, że nie dało się lepiej z dołem, to myślę, że dobrze wybrnąłeś z kadrowaniemekstra kolorki
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Tak, to Morawy Południowe.
W traktorach nie ma lepszego ponad Pawła "naszego".
Powiadasz mercedes na polach u Honzików.
Sie żyje, a co ? Nie wolno!
Coś z bliższej by się znalazło, ale nie z Fendem w kadrze.
Ja tam nic nie widziałem, bo akurat w tym czasie czytałem instrukcje obsługi aparatu.
Żółtaczka Alfie powiadasz. Toż to nic innego jak czeskie świeżutkie zasiewy rosną głaskane żółtym, ciepłym światłkiem. Ale cóż jak to mawiają: wszystkiego mieć przeca nie mozna
.
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami