Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Sesja plenerowa nad morzem

Witam
    zdjęcia jak w temacie, więcej na blogu
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Ładne , acz trochę mało w nich życia i ciut monotonne jak dla mnie. 4, 5, 11 dla mnie najfajniejsze. 6 też mi się podoba, bardzo fajnie wyszła ta roślinność.

Nie centruj numerków, bo trudno się ich dopatrzeć, na początku myślałem, że nie numerowałeś.

Domyślnie

Dzięki.
    Jak kolor Wam się widzi? To był pierwszy plener z 2011 po przesiadce z 5DMKII na D700 i pierwszy materiał obrabiany z Nikona w ogóle

Domyślnie

kolorki fajne, kadry ok, ale fakt trochę mało radości ale zdaje sobie sprawę że nie z każdego można wycisnąć radość a jak się obrabia z d700 w porównaniu z 5d?
    sporo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin szyszkowski Zobacz posta
    Dzięki.
    Jak kolor Wam się widzi? To był pierwszy plener z 2011 po przesiadce z 5DMKII na D700 i pierwszy materiał obrabiany z Nikona w ogóle
    Kolorki jak z Canona .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piom Zobacz posta
    kolorki fajne, kadry ok, ale fakt trochę mało radości ale zdaje sobie sprawę że nie z każdego można wycisnąć radość a jak się obrabia z d700 w porównaniu z 5d?
    W zasadzie większej różnicy nie widzę w obrabianiu, no może w sztucznym świetle trzeba trochę żółtego zdejmować:P
    Z różnic zasadniczych: AF działa - i nie tylko na środkowym Z sigmą 85/1.4 też działa:P w ciemności działa, Servo działa - podsumowując - działa zawsze i wszędzie.
    Niestety, stałki w Nikonie są sporo droższe, no i nie ma zbyt wielu używek

Domyślnie

fajne podoba mi się. Może i troszkę sztywno i bez radości wychodzi, ale tak spokojnie i naturalnie. Młodym pewnie się podoba

Domyślnie

No może trochę sztywno - ale nie zawsze można. Następny materiał będzie bardziej na luzie.
    Pytanie: publikowanie nowych materiałów w oddzielnym wątku? - widzę, że wszyscy tak robią, zatem rozumiem że tak.

Domyślnie

Nie mogę skupić się na PM przez te krzywizny.

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin szyszkowski Zobacz posta
    Pytanie: publikowanie nowych materiałów w oddzielnym wątku? - widzę, że wszyscy tak robią, zatem rozumiem że tak.
    możesz w nowym, możesz w starym wątku jak ci wygodnie [ choć niektórzy nie zaglądają już do starych wątków, bo nie spodziewają się nowych zdjeć więc łatwiej zakładać nowe wątki ]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów