Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Szału nie ma

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    O tak, podpisuję sie.
    Dwójka znakomita .
    Wiewiór trochę za zimne barwy, ociepliłbym.
    No, chyba że to zamierzone .
    masz rację - wiewiór jak nie mój - wiele razy mi zarzucano że zbyt mocno ciągnę saturację w górę chociaż jak wiesz Artur lubię mocniejsze nasycenie, wiec tym razem zrobiłem w ,,zimnych" barwach.

Cytat Zamieszczone przez Reju Zobacz posta
    Jakość zdjęć świetna ... to wersja z OS ?
    Reju - dokładnie jest to wersja 120-300 F2.8 APO EX DG OS HSM z wewnętrznym ogniskowaniem, dla ciebie i innych zainteresowanych ewentualnie tym obiektywem link do stronki ze zdjęciami z tego obiektywu http://photography-on-the.net/forum/...php?p=12476578
    serdecznie pozdrawiam
    Mariusz
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

No to się uzbroiłeś... Gratki!
    Fajnie dzwonek wypadł i wiewiór,choć chłodno..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Zaglądam drugi raz i bardziej mi się podoba. Naprawdę, z 1 i 2 powinieneś być dumny.
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

Domyślnie

2 i4 jak dla mnie najlepsze, choć na 4 przydało by się odrobinę ciaśniej.
    ...

Domyślnie

Bardzo fajne foty...kolorki ostrość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No to się uzbroiłeś... Gratki!
    Fajnie dzwonek wypadł i wiewiór,choć chłodno..
    No to teraz będę miał już Andrzeju do końca ,,przechlapane" Będzie zero ,,0" tolerancji dla biednego amatora fotografa niedzielnego - chyba pójdę w ślady Waldka i jaką budę postawie bo z tą ,,cegłą" to ja się nie nabiegam
    W zasadzie ,,buda" już jest na działkach pracowniczych 700m od domu nawet ,,klimatyczna ", dywan, kozetka, stół krzesła, ogrzewanie, radio, woda, czajnik, kontener piwka i wódeczka też się znajdzie. Wystarczy okno przysposobić
    i vis a vis karmik ustawić ale coś z kolegą Myczą /pozdrawiam Andrzej/ serca do tej miejscówki nie mamy
    No to spróbuję z podchodu powalczyć tym ,, pancerfaustem " jak nie wyjdzie to wejdę do ,,budy"
    pozdrawiam
    Andrzeju
    PS
    fajnie ze się zdjęcia podobają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vall Zobacz posta
    Zaglądam drugi raz i bardziej mi się podoba. Naprawdę, z 1 i 2 powinieneś być dumny.
    To bardzo miłe co piszesz Co do dumy - Forum uczy między innymi pokory i dystansu do własnych zdjęć na tle dorobku innych kolegów z tego forum. Oczywiście mam zdjęcia z których jestem dumny ze względu na stopień trudności, a fotografuję głównie z podchodu. W sensie technicznym to nie są dobre zdjęcia wiele im można zarzucić ale dla mnie one maja ogromną wartość gdyż udało mi się osiągnąć zbliżone efekty bez długotrwałej zasiadki.
    pozdrawiam
    Mariusz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    wiele razy mi zarzucano że zbyt mocno ciągnę saturację w górę chociaż jak wiesz Artur lubię mocniejsze nasycenie, wiec tym razem zrobiłem w ,,zimnych" barwach.
    Obróbka obok jakości to był chyba główny powód dla którego większość Twoich zdjęć mi się nie podobała. Tutaj jest miodzio . 2 i 4 pięknie wyglądają. Oprócz zmiany szkła, zmiana obróbki nieporównywalnie zmienia odbiór tych zdjęć na lepsze.

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    No to teraz będę miał już Andrzeju do końca ,,przechlapane" Będzie zero ,,0" tolerancji dla biednego amatora fotografa niedzielnego
    Zero litości .
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

Kawkę złapałeś w doskonale zharmonizowanym tle. Super!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów