Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
    maniak666
    Gość

Domyślnie W objeciach Neckaru

W koncu po kilku tygodniach beznajdziejnej pogody cos sie wyklarowalo.
    Mam swiadomosc ze dokumentacyjnie raczej, ale miejsce na tyle ciekawe ze postanowilem sie podzielic tym widokiem, pomimo olbrzymiej ilosci przeszkadzajek w kadrze. Wiem ze to miejscowka na dluga lufe, ale niestety to czym dysponuje obecnie(105mm) jest zdecydowanie za malo, wiec przyatakowalem 10mm.

Zapraszam

Domyślnie

I wybór szkła nie najgorszy, nawet dobry. Przeszkadzajek i owszem mnóstwo, ale zdjęcie z tym zakolem zjawiskowe, warunki trudne jak widać ...
    NIKON

Domyślnie

Miejsce bardzo ciekawe Andrzeju. Może teraz jest bardziej turystycznie niż artystycznie, ale przyjemnie się pogapić na mariaż rzeki i drogi.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Fajna karuzela. Szkoda obciętej drogi po obu stronach, a zwłaszcza po prawej. Trzeba było panoramkę z dwóch połatać.
    A new shit has come to light...

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Może teraz jest bardziej turystycznie niż artystycznie, ...
    Mialo byc turytycznie bez "artyzmu"

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Trzeba było panoramkę z dwóch połatać.
    Jest i panoramka, ale jeszcze wiecej przeszkadzajek, nie tylko po bokach ale i z dolu to i owo jeszcze sie w kadr wkradlo. I zadnego sensowwnego ciecia...

Domyślnie

A z jakiejs innej gorki probowales? W kazdym badz razie ze swiatlem jest duzo fajniej niz to co mi kiedys pokazywales. Podejrzewam, ze masz tam w okolicy wiecej takich ciekawych miejscowek.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Światełko nie najlepsze do tego kadru (choć samo w sobie niezłe). A sam kadr ciąłbym tak, żeby drogę na dole oprzeć o krawędź kadru i nie ciąć drogi z prawej.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Uprawnienia umieszczania postów