Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: myszak

Domyślnie

Dzisiaj u mnie w budzie myszak mnie przeczekał. Siedział na bardzo wysokim drzewie i czekał, czekał, czekał. Niestety po 6 godzinach dałem za wygraną. Kurcze za późno wyszedłem rano z domu, bo już za bardzo widno było i pewnie mnie zauważył. Swoją drogą cwana z niego sztuka
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wld Zobacz posta
    Dzisiaj u mnie w budzie myszak mnie przeczekał. Siedział na bardzo wysokim drzewie i czekał, czekał, czekał. Niestety po 6 godzinach dałem za wygraną. Kurcze za późno wyszedłem rano z domu, bo już za bardzo widno było i pewnie mnie zauważył. Swoją drogą cwana z niego sztuka
    Nie koniecznie, my zw znajomym ostatnio usiedliśmy koło 8. W między czasie przyleciał jeden, podarł się i odleciał.
    Jak już chowałem sprzęt ok 13:30, przyleciał model z wątku, a bałem się że będzie kupa...

Domyślnie

Przyznam, że drobnica jest o wiele łatwiejsza do fotografowania. Czułem, że drapole to wyższa szkoła jazdy
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Przyznam, że drobnica jest o wiele łatwiejsza do fotografowania. Czułem, że drapole to wyższa szkoła jazdy
    Dasz radę, ja sfociłem myszaka na pierwszej zasiadce.
    Znajomy karmi je oczywiście regularnie, a koleżanka o Października do Marca

Domyślnie

z tego co ja sie orientowalem to najlepiej wchodzic przed switem i nie wylazic do zmroku inaczej sa bardzo nieufne{drapole oczywiscie} jak widza co raz czlowieka.
    tylko jak wysiedziec w czatowni caly dzien?
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Andrzej model zapozował fajnie , miałeś go przed obiektywem i emocje sięgnęły zenitu.
    Teraz trzeba spokojnie podejść do sprawy i zrobić wszystko żeby nie poruszyć zestawem , wtedy będzie ok.
    Walcz dalej , życzę powodzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek61 Zobacz posta
    Andrzej model zapozował fajnie , miałeś go przed obiektywem i emocje sięgnęły zenitu.
    Teraz trzeba spokojnie podejść do sprawy i zrobić wszystko żeby nie poruszyć zestawem , wtedy będzie ok.
    Walcz dalej , życzę powodzenia.
    Emocje Tomku były, ale fociłem drapola zgodnie z twoimi i innych wytycznymi
    Mam nadzieję, że niedługo wrócę tam i tym razem będzie ok
    Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów