Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: fanad head 3

Domyślnie fanad head 3

kontynuacja wspólnego wypadu z kolegą diablo będę trochę męczył latarnią bo czasu nie zbyt wiele mam nadzieję że was nie zanudzę

Fanad Head

1

bw

POZDRAWIAM I ZAPRASZAM

Domyślnie

BW wyszło super, miejscami może zbyt smoliści, ale to BW woda pięknie wyszła, jak i niebo.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    BW wyszło super, miejscami może zbyt smoliści, ale to BW woda pięknie wyszła, jak i niebo.
    chodzi ci pewnie o te czarne skałki ale czarne są naturalnie a tonacja je jeszcze bardziej zaczerniła

dzięki za komentarz

Domyślnie

2 bardzo fajna,podoba mi się,mocne czernie dodają uroku moim zdaniem,i woda dobrze wyszła

Domyślnie

Dwójka ma moc! Bardzo mi się podoba współgranie góry z dołem - i tu i tu niespokojnie. Świetnie uchwycona dynamika.
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

Trafiliscie napewno lepsze warunki niz ja kiedy tam bylem i mialem niemal czyste niebo.....jedynka fajna, znam miejsce i wrecz kusi do pokazania takiego kadru, B&W fajne, ale chyba zbyt kontrastowe, tak jak bys odrobine przesadzil co widac po tej smolistej skale......ja sie tam do was wybiore kiedys!

Domyślnie

Wybieram B&W choc miejscami jest zbyt kontrastowo, głównie jeśli chodzi o podłogę
    Niebo w tej postaci mi odpowiada, bo jest ładnie zaakcentowane.
    1-ka przyjemna, jednak brak światła troszkę powoduje niedosyt.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

dziękuje wszystkim tak jak pisałem te skały są czarne jak asfalt więc nic im nie pomoge

gregu zbieraj ekipę i przyjezdzaj teraz nawet pogoda się poprawia

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemek29 Zobacz posta
    gregu zbieraj ekipę i przyjezdzaj teraz nawet pogoda się poprawia
    Chcial bym, ale jechac ponad 300km w niepewna pogode to tak srednio sie chce

Domyślnie

Ja się nie znam ale żałuje, że widzę takie miejsca ale w tak małej ilości koloru a tu aż się prosi o soczyste barwy. Szkoda. Ale za to pokazanie miejsca tzn malarskie kadrowanie chyba jest na bardzo wysokim poziomie.
    D700

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów