Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Emilia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    - prawe ramię modelki wygląda na grube
    - szyja po lewej stronie zdjęcia, tzn nie szyja ale ten kark taki trochę za szeroki....
    dziękuję za wyczerpującą wypowiedź. Wskazówki cenne na przyszłość aczkolwiek z tymi 2 chyba się nie zgodzę
    Co do ręki to bez przesady. Dziewczyna jest chuda jak patyk i ja, mimo przytulenia ręki do ciała, grubości nie widzę.
    Co do karku nie chciałam ingerować w Photoshopie ( a przecież mogłam ) bo taka jest anatomia człowieka szczególnie przy takim pochyleniu tułowia. "Kaptury" zawsze wyjdą a gdybym próbowała je na siłę spłaszczać wyszłoby to karykaturalnie. Lubię Photoshopa ale bez przesady...

Domyślnie

Dorzucam jeszcze jedno zdjęcie.

Domyślnie

Coś mi nie wyszło...Zamieszczam jeszcze jedno zdjecie.

2.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina Żuk Zobacz posta
    dziękuję za wyczerpującą wypowiedź. Wskazówki cenne na przyszłość aczkolwiek z tymi 2 chyba się nie zgodzę
    Co do ręki to bez przesady. Dziewczyna jest chuda jak patyk i ja, mimo przytulenia ręki do ciała, grubości nie widzę.
    Co do karku nie chciałam ingerować w Photoshopie ( a przecież mogłam ) bo taka jest anatomia człowieka szczególnie przy takim pochyleniu tułowia. "Kaptury" zawsze wyjdą a gdybym próbowała je na siłę spłaszczać wyszłoby to karykaturalnie. Lubię Photoshopa ale bez przesady...
    odnośnie ręki to nie chodzi mi o to, że ręka jest/wygląda na grubą jako tako, tylko w porównaniu z ręką po prawej stronie (lewa ręka modelki), która przez ułożenie cienia wygląda na chudszą od tej lewej ręki (prawej modelki)... ale na motałem

tak czy inaczej fajne foto.
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    odnośnie ręki to nie chodzi mi o to, że ręka jest/wygląda na grubą jako tako, tylko w porównaniu z ręką po prawej stronie (lewa ręka modelki), która przez ułożenie cienia wygląda na chudszą od tej lewej ręki (prawej modelki)... ale na motałem
    teraz kumam i widzę to, dzięki

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie jedyneczka Ładne światło, obróbka i modelka 2 natomiast zdecydowanie odstaje od pierwszej pracy. A może jeszcze jakaś wrzuta?

Domyślnie

Ok, wrzucam więc jeszcze jedno

Domyślnie

makijaż superancki, ale otwarte usta, tzn widoczne ząbki mi nie pasują... ja bym wybrał z zamkniętymi ustami. poza tym ok, ale jedynka jest tutaj faworytem
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Dokładnie, na ostatnim zęby nie pasują do zdjęcia
    | FB | BLOG |

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów