Szukaj
zadnej krytyki? chyba nie jest to idealne zdjecie...
na takie wyzyny sie jeszcze nie wspielam
hmmmm.. to może ja powiem, że... pazurki do obcięcianie no kociak mógłby patrzeć na fotografa no i ustawiłbym niższe Iso
mina kotka bezcenna
pozdrawiam
nikony dwa i jakies szkła
co do iso racja, zapomina mi sie jeszcze czasem, wiec cenna uwaga, co do spojrzenia.. hmmm pogadam z kotem nastepnym razem..
a wlasciwie to mam fotke gdzie sie patrzy, ale to juz nie z choinka i jest nogawka na pierwszym planie.. wiec... albo rybki albo akwarium na to wychodzi...
obawiam sie, ze iso takie samo...
Kotu trzeba kupić drapak na którym naturalnie pozbędzie się zbyt długich pazurków, a obcinać to może za przeproszeniem Jola Rutowicz a nie kociakKot ma ukrwione i unerwione pazury i nieumiejętne obcięcie może skończyć się źle!
A kociak świetny - zobaczycie jaki będzie wredniacha jak dorośnieUczcie go zasad od małego bo potem będzie Panem domu.
Ostatnio edytowane przez sokrates ; 12-01-2012 o 12:58
Koty chyba z natury sa panami domow, podworek i reszty... wiec nie ma co walczyc, staram si ezeby na stol nie wchodzily, choc tyle... reszta jest dostepna, tylko denerwujace jest jak kursor mi caly czas na komputerze lapia i nic nie widze!
pozdrawia
zgAGA
Sliczny rudzielec.
out of the body
OM10+S28-70
jakbym chciał jeździć do weterynarza za każdym razem jak kotu trzeba obciąć pazury to...
... na poważnie dokładnie widać do którego miejsca kot ma unerwione pazury, więc nie ma żadnego problemu z obcinaniem ich samodzielnie. A liczenie na to, że drapak ten problem rozwiąże jest złudne, tak jak to że kota można wytresować
Oczywiście nie każdy kot to lubi, więc czasami do takiej operacji potrzebne są dwie osoby.
Zdjęcie 1 sympatyczne, na 2 ostrość poszła "na uszy" zamiast na oczy. Ja to ciekawy jestem, czy uda Wam się utrzymać tą choinkę z ozdobami...bo mój jak był mniej więcej w takim wieku, to rozbierał choinkę regularnie...teraz już mu przeszło, no ale trzeba było cztery lata na to czekać
z ozdobami nie bylo tak zle, bardziej 3latek jest szkodliwy dla choinki niz 3 miesieczny kociak
co do pazurow to sie zobaczy... ja wygladam jak ofiara przemocy w rodzinie
wiem, ze 2 kiepska, dlatego jej najpierw nie dodalam, takie ratowane zdjecie, tylko chodzilo o spojrzenie kota w aparati tyle
)
Skontaktuj się z nami