Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Zima przemija...

... chociaż śniegu ja nie widział. ;(
    Przemijanie objawia się tak

Zgrzebło

Po drodze

Domyślnie

1 troszkę dla mnie za żółto-zielona, ale deczko, bo światło mega, 2 super, szkoda że bez ferrari kolegi
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

sam byłem. na Jedynce słońce mi jakoś tak na żółto zaświeciło

Domyślnie

Drugie jest świetne. Bardzo plastyczne, szkoda tylko że nie zaświeciło na samym dole.

Domyślnie

Heh no pewnie ze sam , jak mu swiatlo zaswieci i mgly trafi to nawet nie zadzwoni .Pieknie swiecilo.

Domyślnie

To były pierwsze promyki które się pojawiły w dolince.

Domyślnie

Jedynka do mnie nie przemawia mz.za mało uporządkowane jest tam światło a może i sam motyw jest nieodpowiedni do tego typu światła, mało czytelny jest ten pochylony stok.

Natomiast dwójka jak najbardziej na tak, i kadr i kolorystyka i motyw są co najmniej dobre

Domyślnie

Jedynka dla mnie jest na nie . Ale za to dwojka jest bardzo fajna .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Jedynka do mnie nie przemawia mz.za mało uporządkowane jest tam światło a może i sam motyw jest nieodpowiedni do tego typu światła, mało czytelny jest ten pochylony stok.

Natomiast dwójka jak najbardziej na tak, i kadr i kolorystyka i motyw są co najmniej dobre
    Całkowicie się zgadzam z Harbem. Na dwójce coś bym kombinował z dołem - dodać kontrastu, lekko przyciemnić (gradientem?), albo ciąć połowę tej zacienionej strefy (co najmniej). Chyba bym próbował troszkę wyciągnąć te cyprysy, bo są za ciemne w stosunku do reszty.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Nie wiem, może ja jakiś dziwny jestem, ale jakoś niesamowicie zachwyca mnie uchwycone "światełko" w jedynce i to zdjęcie chciałbym przede wszystkim wyróżnić.

Oczywiście nie umniejsza to w niczym drugiemu kadrowi, gdzie pozostaje mi w 100% przyłączyć się pochwał przedmówców.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów