Szukaj
1 troszkę dla mnie za żółto-zielona, ale deczko, bo światło mega, 2 super, szkoda że bez ferrari kolegi![]()
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
sam byłem. na Jedynce słońce mi jakoś tak na żółto zaświeciło![]()
Drugie jest świetne. Bardzo plastyczne, szkoda tylko że nie zaświeciło na samym dole.
Heh no pewnie ze sam , jak mu swiatlo zaswieci i mgly trafi to nawet nie zadzwoni .Pieknie swiecilo.
To były pierwsze promyki które się pojawiły w dolince.
Jedynka do mnie nie przemawia mz.za mało uporządkowane jest tam światło a może i sam motyw jest nieodpowiedni do tego typu światła, mało czytelny jest ten pochylony stok.
Natomiast dwójka jak najbardziej na tak, i kadr i kolorystyka i motyw są co najmniej dobre![]()
Jedynka dla mnie jest na nie . Ale za to dwojka jest bardzo fajna .
A new shit has come to light...
Nie wiem, może ja jakiś dziwny jestem, ale jakoś niesamowicie zachwyca mnie uchwycone "światełko" w jedynce i to zdjęcie chciałbym przede wszystkim wyróżnić.
Oczywiście nie umniejsza to w niczym drugiemu kadrowi, gdzie pozostaje mi w 100% przyłączyć się pochwał przedmówców.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Skontaktuj się z nami