Szukaj
Witam.
Ja tam się średnio znam także proszę przez palce moją opinie ale tak![]()
- nie podoba mi się zgarbiona poza modelki, jakby to przycropować chyba było by lepiej
- średnio podoba mi się światło, nie znam sie tak jak pisałem i ciężko mi tu fachowym tekstem polecieć ale jest blado, smutno
Poza tym świetna modelka !!! fajna czapeczka, mam nadzieję że masz cos jeszcze z tej sesji bo może być ciekawe.
Pozdrawiam
no właśnie .... może być blado ... u mnie na Chrome jest blado a na Firefoxie jest OK ... nie znam sie za nad na programach internetowych, ale niestety różnie wyświetlają. Dzięki za koment i pozdro!
@tot1977 widzę po avatarze że fanem czapek jesteś
ja mam pytanko czy robiłeś coś z brzuchem?... aż za idealna ta linia..
zdjęcie mi się podoba szkoda tylko że ręką się nie zająłeś, też bym zobaczył coś innego z tej sesji, ale fajnie.. fajnie..
pozdrawiam
Miałem kiedyś ten sam problem. Wiem ze Firefox do jakiejś wersji nie czytał profili kolorów, strasznie mi np kontrasty podbijał. Wtedy radziłem sobie jakimś pluginem do FF. U siebie teraz sprawdziłem i na każdej przeglądarce tzn( FF, Chrome, IE) jest tak samo blado.
Pozdrawiam
Normalnie wydawało mi się to jakieś niewiarygodne, sprawdzam i żeczywiście tak jest, zupełnie nie mam pojęcia dlaczego?
a Tak w ogóle, to może kilka zdjęć poproszę żeby było co oceniać. MZ za blado, modelka ładna ale przypuszczam że ciekawiej by było bez garba a dodatkowo piersi by wydawały się większe....
To tak na uspokojenie..... Modelka zostanie garbata, a kolejne zdjecia tej panny beda jeszcze bardziej garbate
P
Nooooo .... doszedłem do ładu .... popieprzyłem sprawy z profilami, dlategoteż zdjęcie może wyglądać blado. Wersja po ogarnięciu profili:
Skontaktuj się z nami