Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Amarantowo...

Domyślnie

Fotografia do mnie przemawia, kadr jak i kolorystyka!

Natomiast co do dystansu i przyjemności to ja, powtórzę ja mam czasem wątpliwości czy aby na pewno dla Wszystkich najważniejsza jest frajda a nie pozytywne komenty, oceny, statusy, gwiazdki, punkciki, 'przyjęcie foty', średnia ocen itd. itd. Fajnie gdy nie ma to dla fotografa znaczenia a najważniejszy jest FUN znaczenia gorzej gdy jest zupełnie odwrotnie, generalnie moje zdanie jest takie przecież to nie wyścig o złote kalesony!

To oczywiście taka ogólna uwaga nie kierowana do Ciebie Pawle!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Coś w tym jest, ale do konca mi nie pasi. Kadr bardzo monumentalny, kolory... niby ok, ale ale, nie wiem.

Domyślnie

Dla mnie przepiękne. Pozazdrościć wypadu i możliwości oglądania takich zjawisk...
    NIKON

Domyślnie

Pięknie powitał .
    Widzę, że nie każdemu odpowiada taka ilość czerwieni w kadrze .
    Zatem przygotowałem wersję z innym WB.
    Wielka prośba do Was, która wersja jest bardziej przyswajalna?
    Dziękuję .

Wersja II

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie druga wersja lepiej wygląda.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Potwierdzam, druga wersja znacznie lepsza.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Yyyy, sorki ale dla mnie żadna choć 2jka jest jednak gorsza gdybym miał się na którąś ostatecznie zdecydować. Ale dodam, że na 2jce woda wygląda strasznie teraz .

Domyślnie

Mi jednak Twoje pierwsze podejście bardziej pasowało.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

2 bardziej, ale na 1 za dużo czerwieni, na 2 zieleni.
    Byłeś albo po piwie, albo zmęczony (co na jedno wychodzi), bo nigdy nie miałeś takich problemów z WB
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Lubie ten spokój który towarzyszy Twoim pracom . Niektórzy pisali ze monumentalny ja bym powiedział to spokój który wciąga i zaraża. Działa jak mantra. Ciekawe co jeszcze nam odsłonisz - co jeszcze zobaczymy z Norwegii?
    W maju tego roku wybieram się do Norwegii - mam nadzieje że zmierzę się choć w kilku procentach z takimi kadrami jakie nam serwujesz.
    Po prostu NIKON
    Aaaa takie tam.....

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów