Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Widok z...

Domyślnie Widok z...

Wygrzebane z szuflady...

Kliknij na zdjecie aby zobaczyc wieksze:

Cos mi imageshack zastrajkował i nie chce podać wiekszego chociaż oryginalnie jest większe.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Sebastianito ; 07-01-2012 o 19:46 Powód: Kliknij na zdjecie dla lepszego rozmiaru.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

DLa mnie za male to po 1, i zbyt blade to po2. Jak lubie Twoje zdjecia, tak uważam, że za mocno cienie wyciągasz i tracisz na plastyczności.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    DLa mnie za male to po 1, i zbyt blade to po2. Jak lubie Twoje zdjecia, tak uważam, że za mocno cienie wyciągasz i tracisz na plastyczności.
    podpisuję się, a zwłaszcza pod rozmiarem, w tle taki monumentalny widok, a tu...okularów jeszcze nie mam, ale jak tak dalej będziesz prezentował swoje prace, to kto wie
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Każdy przychodzi tu po nauki...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Każdy przychodzi tu po nauki...
    Tak, niektórzy nawet parę razy wracają...
    Rzeczywiście wygląda trochę płasko, może przekroczyłaś tę cienką granicę i obrazek stracił na plastyce. Za to widoczek przedni.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Kadr BDB. Myśle ze lekka korekta na krzywych i będzie super
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Co do imageshacka to sprawdz czy przy nie miasz zaptaszkowanej opcji o zmniejszaniu zdjecia, odznacz to i po problemie, mialem to samo w zeszlym roku w subiektywnych
    Co do zdjecia, Seba, znajac Twoje zdjecia, wiem, ze to yciaganie na juz kolejnym zdjeciu nie jest przypadkiem, nie pogrzebales czegos w ustawieniach monitora? Zdecydowanie jest za mocnow yciagniete i wyszlo plasko, podobny problem byl juz przy tym klifie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    (...) nie jest przypadkiem, nie pogrzebales czegos w ustawieniach monitora?
    O masz ci los! BINGO! Pamietam ze cos przestawialem i zapomnialem wrocic do tych ustawien... kiedys kupie sobie monitor BZU*

*- Bez Zbędnych Ulepszen

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Kadrowo jest lepiej niż dobrze, miękkość może (choć niekoniecznie) ciut przesunięta.
    Bardzo przyjemnie się na to patrzy.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Moze ta wersja?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów