Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Toscana

Domyślnie Toscana

Żeby nie było ,że Toskanię pokazuje często i każde z moich zdjęć mogło mieć taki tytuł. Jest w pierwszym zdjęcia moim zdaniem pokazana ta kwintesencja

Toscana B&W

Bonus

Domyślnie

Świetne obydwa kadry ! Patrząc na nr 1 miałem wrażenie że to zima
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

W sumie to zimę mamy Bez śniegu ,ale za to z mgłami

Domyślnie

Jedynka ciekawa Jarku....na drugim jak na moje oko zbyt miekko, choc jest to ok, to nie na calym obrazku, selektywnie bym widzial mijsca ostrzejsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Jedynka ciekawa Jarku....na drugim jak na moje oko zbyt miekko, choc jest to ok, to nie na calym obrazku, selektywnie bym widzial mijsca ostrzejsze
    szuuuumiało więc od szumiałem i na miękko podałem

Domyślnie

Twoje zdjęcia świetnie ilustrują to co opisuje Dario Castagno w swoich książkach.

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie numer jeden!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Toscana B&W - poprosze na sciane do salonu w dwoch kwadratach na plotnie o rozmiarach min 60cmx60cm - ile i gdzie mam kase przeslac?
    dawno tak dobrego zdjecia nie widzialem tu na forum. Mistrzostwo swiata! gratki!

Domyślnie

No ciekawe to spojrzenie w BW.Pozdrawiam

Domyślnie

Fota nr 1 zdecydowanie odstaje in plus od dwójki, ciekawa odsłona tego miejsca w b/w dobre zdjęcie aczkolwiek wolę Twoje z kolorem i światłem

Dwójka w mojej ocenie, odstaje od jedynki , mało szczegółu, dość płasko, to dobra miejscówka, szczególnie ciaśniejsze wykadrowanie tego kościółka ( kapliczki ? ) zasługuje na uwagę, oczywiście w świetle

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów