Witam!
Czy ktos z forumowiczow posiada takowy plecak? Poniewaz przymierzam sie do zakupu i chcialbym poznac opinie uzytkownikow.
Szukaj
Witam!
Czy ktos z forumowiczow posiada takowy plecak? Poniewaz przymierzam sie do zakupu i chcialbym poznac opinie uzytkownikow.
cena odpowiada jakosci i na odwrot...
Chyba niezbyt konkretnie sprecyzowałem pytanie wiec do rzeczy, potrzebuje plecak miejski, małych rozmiarów do codziennego użytkowania ale taki do którego troche sie zmiesci(aparat,kurtka deszczowka lub bluza,komplet kluczy i cos do picia) a to dlatego ze czesto smigam na rowerze a w normalnym plecaku niestety aparat lata jak żyd po pustym sklepie i obija sie o klucze rowerowe co moze sie zle skonczyc... Na compurover ktory byl chwalony na forum mnie nie stac wiec szukam raczej taniego i ktory nie jest plecakiem tylko na aparat i obiektywy. Mam lekki dylemat bo wsumie znalazlem tylko ten plecak, i nie mam pewnosci ze sie sprawdzi. Czy jest na tyle pojemny zeby zmiescic d90 z 70-300vr? Czy kieszen jest na tyle gruba zeby aparat nie latal i nic go nie obijalo od srodka? Czy bez wlozonego laptopa aparat umieszczony po boku nie bedzie sprawiac dyskomforu niesymetrycznosci co przy smiganiu na rowerze jest bardzo uciazliwe?
poszperaj po internecie jeśli nikt nie chce udzielić ci informacji. Przejdź się do kilkunastu sklepów/sieci, saturn, media expert, mediamarkt fotojoker i innych, może oni będą mieć na stanie taki model. Pomacaj i sam sprawdź czy bedzie Tobie odpowiadał.
znalazłem na necie jeden filmik z video-testem może chociaż trochę ci pomoże podjąć jakąkolwiek decyzję. http://www.youtube.com/watch?v=DxorLEGqKIM
zawsze mnie dziwia takie sytaucje, ze kogos stac na Nikona za kupe kasy a potem nie stac na szkla czy inne akcesoria do niego i szuka tanich rozwiazan... To tak, jakby kupic ferrari i instalowac w nim gaz, bo nie stac na benzyne, albo szukac tanich zamiennikow filtrow oleju, czy cos w tym stylu...
to tylko refleksja, nic nie mam do Ciebie, Ptaku..
Sluchaj a moglbys ewentualnie odpowiedziec na moje wczesniejsze pytania i rozwiac moje watpliwosci???
Czy jest na tyle pojemny zeby zmiescic d90 z 70-300vr? Czy kieszen jest na tyle gruba zeby aparat nie latal i nic go nie obijalo od srodka? Czy bez wlozonego laptopa aparat umieszczony po boku nie bedzie sprawiac dyskomforu niesymetrycznosci co przy smiganiu na rowerze jest bardzo uciazliwe? I jak sprawuje sie podczas deszczu?
Bo niestety na tym forum ciezko o jakakolwiek pomoc a w zadnym mi znanym sklepie stacjonarnym nie znalazlem tego modelu zeby pomacac...
Myślę, że jest na tyle pojemny żeby zmieścić d90 z 70-300vr
Kieszeń jest gruba i nic na pewno się nie stanie i nie lata.
Ja ciągle chodzę z lapkiem więc trudno mi odpowiedzieć na te pytanie.
A obmacać możesz go jeśli jesteś z Wawy w Warszawie pod adresem:
FOTOFORMA – WARSZAWA
Plac Defilad 1, Metro Centrum, lok.2009b
00-110 Warszawa
Tutaj link tego sklepu i plecaka który mają na stanie. Polecam ten sklep w 100% sam z niego korzystałem http://www.fotoforma.pl/lowepro-comp...-o_l_3139.html
Skontaktuj się z nami