Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Lowepro CompuDay Photo 250

Witam!

Czy ktos z forumowiczow posiada takowy plecak? Poniewaz przymierzam sie do zakupu i chcialbym poznac opinie uzytkownikow.

Zbanowany
    Miasto
    Polska

Domyślnie

cena odpowiada jakosci i na odwrot...

Domyślnie

Chyba niezbyt konkretnie sprecyzowałem pytanie wiec do rzeczy, potrzebuje plecak miejski, małych rozmiarów do codziennego użytkowania ale taki do którego troche sie zmiesci(aparat,kurtka deszczowka lub bluza,komplet kluczy i cos do picia) a to dlatego ze czesto smigam na rowerze a w normalnym plecaku niestety aparat lata jak żyd po pustym sklepie i obija sie o klucze rowerowe co moze sie zle skonczyc... Na compurover ktory byl chwalony na forum mnie nie stac wiec szukam raczej taniego i ktory nie jest plecakiem tylko na aparat i obiektywy. Mam lekki dylemat bo wsumie znalazlem tylko ten plecak, i nie mam pewnosci ze sie sprawdzi. Czy jest na tyle pojemny zeby zmiescic d90 z 70-300vr? Czy kieszen jest na tyle gruba zeby aparat nie latal i nic go nie obijalo od srodka? Czy bez wlozonego laptopa aparat umieszczony po boku nie bedzie sprawiac dyskomforu niesymetrycznosci co przy smiganiu na rowerze jest bardzo uciazliwe?

Domyślnie

poszperaj po internecie jeśli nikt nie chce udzielić ci informacji. Przejdź się do kilkunastu sklepów/sieci, saturn, media expert, mediamarkt fotojoker i innych, może oni będą mieć na stanie taki model. Pomacaj i sam sprawdź czy bedzie Tobie odpowiadał.
    znalazłem na necie jeden filmik z video-testem może chociaż trochę ci pomoże podjąć jakąkolwiek decyzję. http://www.youtube.com/watch?v=DxorLEGqKIM

Zbanowany
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ptaku Zobacz posta
    Na compurover ktory byl chwalony na forum mnie nie stac wiec szukam raczej taniego i ktory nie jest plecakiem tylko na aparat i obiektywy..... Czy jest na tyle pojemny zeby zmiescic d90 z 70-300vr?
    zawsze mnie dziwia takie sytaucje, ze kogos stac na Nikona za kupe kasy a potem nie stac na szkla czy inne akcesoria do niego i szuka tanich rozwiazan... To tak, jakby kupic ferrari i instalowac w nim gaz, bo nie stac na benzyne, albo szukac tanich zamiennikow filtrow oleju, czy cos w tym stylu...

to tylko refleksja, nic nie mam do Ciebie, Ptaku..

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Witam!

Czy ktos z forumowiczow posiada takowy plecak? Poniewaz przymierzam sie do zakupu i chcialbym poznac opinie uzytkownikow.
    Jestem użytkownikiem tego plecaka. Jest super. Zawsze mam wszystko przy sobie. Aparat i laptopa oraz akcesoria. Polecam w 100%
    Pozdrawiam serdecznie
    Artur
    https://arturlawnik.wordpress.com

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emte Zobacz posta
    zawsze mnie dziwia takie sytaucje, ze kogos stac na Nikona za kupe kasy a potem nie stac na szkla czy inne akcesoria do niego i szuka tanich rozwiazan... To tak, jakby kupic ferrari i instalowac w nim gaz, bo nie stac na benzyne, albo szukac tanich zamiennikow filtrow oleju, czy cos w tym stylu...

to tylko refleksja, nic nie mam do Ciebie, Ptaku..

Czyli według Ciebie trzeba na plecak wydać drugie tyle co na aparat
    Pozdrawiam serdecznie
    Artur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaxArtur Zobacz posta
    Jestem użytkownikiem tego plecaka. Jest super. Zawsze mam wszystko przy sobie. Aparat i laptopa oraz akcesoria. Polecam w 100%
    Sluchaj a moglbys ewentualnie odpowiedziec na moje wczesniejsze pytania i rozwiac moje watpliwosci???
    Czy jest na tyle pojemny zeby zmiescic d90 z 70-300vr? Czy kieszen jest na tyle gruba zeby aparat nie latal i nic go nie obijalo od srodka? Czy bez wlozonego laptopa aparat umieszczony po boku nie bedzie sprawiac dyskomforu niesymetrycznosci co przy smiganiu na rowerze jest bardzo uciazliwe? I jak sprawuje sie podczas deszczu?
    Bo niestety na tym forum ciezko o jakakolwiek pomoc a w zadnym mi znanym sklepie stacjonarnym nie znalazlem tego modelu zeby pomacac...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Sluchaj a moglbys ewentualnie odpowiedziec na moje wczesniejsze pytania i rozwiac moje watpliwosci???
    Czy jest na tyle pojemny zeby zmiescic d90 z 70-300vr? Czy kieszen jest na tyle gruba zeby aparat nie latal i nic go nie obijalo od srodka? Czy bez wlozonego laptopa aparat umieszczony po boku nie bedzie sprawiac dyskomforu niesymetrycznosci co przy smiganiu na rowerze jest bardzo uciazliwe? I jak sprawuje sie podczas deszczu?
    Bo niestety na tym forum ciezko o jakakolwiek pomoc a w zadnym mi znanym sklepie stacjonarnym nie znalazlem tego modelu zeby pomacac...
    Myślę, że jest na tyle pojemny żeby zmieścić d90 z 70-300vr

Kieszeń jest gruba i nic na pewno się nie stanie i nie lata.

Ja ciągle chodzę z lapkiem więc trudno mi odpowiedzieć na te pytanie.

A obmacać możesz go jeśli jesteś z Wawy w Warszawie pod adresem:

FOTOFORMA – WARSZAWA
    Plac Defilad 1, Metro Centrum, lok.2009b
    00-110 Warszawa

Tutaj link tego sklepu i plecaka który mają na stanie. Polecam ten sklep w 100% sam z niego korzystałem http://www.fotoforma.pl/lowepro-comp...-o_l_3139.html
    Pozdrawiam serdecznie
    Artur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaxArtur Zobacz posta
    Myślę, że jest na tyle pojemny żeby zmieścić d90 z 70-300vr

Kieszeń jest gruba i nic na pewno się nie stanie i nie lata.

Ja ciągle chodzę z lapkiem więc trudno mi odpowiedzieć na te pytanie.

A obmacać możesz go jeśli jesteś z Wawy w Warszawie pod adresem:

FOTOFORMA – WARSZAWA
    Plac Defilad 1, Metro Centrum, lok.2009b
    00-110 Warszawa

Tutaj link tego sklepu i plecaka który mają na stanie. Polecam ten sklep w 100% sam z niego korzystałem http://www.fotoforma.pl/lowepro-comp...-o_l_3139.html
    He he ale wyczucie czasu, wlasnie dzis bylem rano w tym sklepie bo znalazlem wczoraj na alledrogo ich oferte i stalem sie szczesliwym posiadaczem tego modelu
    Faktycznie fajny plecak i za bardzo rozsadna cene bo zaplacilem w lokalu 199plna.

Uprawnienia umieszczania postów