bez zbednego gadania. prosze o opinie
Szukaj
bez zbednego gadania. prosze o opinie
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
bede pierwszy
dla mnie kolorki bardzo zacne, kadr na duży +, modelka tez fajnie zagrała. Przeszkadza mi tylko na bluzce odciskający sie biustonosz - mysle ze dla srednio wprawnego PS-ujacego jest on do wystemplowania i cien tuz nad paskiem do rozjasnienia - sprawia wrazenie lekkiego brzuszka
pozdrawiam
Wszyscy kłamią.
ot, pstrykam: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
dwoma ręcami na nie
niefajnie wyszło
Mnie nie przeszkadza brzuszek modelki bo to nie glamour a portret. Drażni mnie badyl na pierwszym planie bo choć rozmyty mnie osobiście przeszkadza w odbiorze - albo wolałabym więcej tych badyli albo w ogóle. Miejscówka i kolory na plus, chętnie zobaczę coś bardziej z bliska.
Jest tu kilka ciekawych pomysłów. I miejsce i modelka i kolory i obróbka. Natomiast wiele wiele mankamentów, nie pozwalających cieszyć się zdjęciem. Większość już wspomniana. Dorzucę jeszcze kwestię kompozycyjną - przeciążenie kadru z prawej strony - automatycznie ucieka tam wzrok, a chcielibyśmy to miejsce zignorować.
Mi przeszkadza centralene kadrowanie i w szczególności poza modelki. Jej lewa ręka wygląda nienaturalnie i stwarza wrażenie wielkiego garba. Miejscówka fajna ale modelka źle się ubrała i ustawiła. Jej strój jest całkiem z innej bajki i nie pasuje do kadru.
Skontaktuj się z nami