Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Milena

Domyślnie Milena

bez zbednego gadania. prosze o opinie

Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

bede pierwszy
    dla mnie kolorki bardzo zacne, kadr na duży +, modelka tez fajnie zagrała. Przeszkadza mi tylko na bluzce odciskający sie biustonosz - mysle ze dla srednio wprawnego PS-ujacego jest on do wystemplowania i cien tuz nad paskiem do rozjasnienia - sprawia wrazenie lekkiego brzuszka
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    sprawia wrazenie lekkiego brzuszka
    To nie jest wrażenie Samo zdjęcie jak dla mnie "za ciężkie", albo przez pozę modelki, albo konstrukcję kadru. Raczej to pierwsze. Poza tym IMHO balans powinien pójść w kierunku cieplejszego.
    pozdŸówka
    Wszyscy kłamią.
    ot, pstrykam: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

dwoma ręcami na nie
    niefajnie wyszło

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Mnie nie przeszkadza brzuszek modelki bo to nie glamour a portret. Drażni mnie badyl na pierwszym planie bo choć rozmyty mnie osobiście przeszkadza w odbiorze - albo wolałabym więcej tych badyli albo w ogóle. Miejscówka i kolory na plus, chętnie zobaczę coś bardziej z bliska.

Domyślnie

Jest tu kilka ciekawych pomysłów. I miejsce i modelka i kolory i obróbka. Natomiast wiele wiele mankamentów, nie pozwalających cieszyć się zdjęciem. Większość już wspomniana. Dorzucę jeszcze kwestię kompozycyjną - przeciążenie kadru z prawej strony - automatycznie ucieka tam wzrok, a chcielibyśmy to miejsce zignorować.

Domyślnie

Mi przeszkadza centralene kadrowanie i w szczególności poza modelki. Jej lewa ręka wygląda nienaturalnie i stwarza wrażenie wielkiego garba. Miejscówka fajna ale modelka źle się ubrała i ustawiła. Jej strój jest całkiem z innej bajki i nie pasuje do kadru.

Uprawnienia umieszczania postów