Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za podpowiedzi i chęć pomocy ale jednak mimo focha na Adobe zdecydowalam sie na upgrade do cs5. Jakos tak nie lubie zmieniac rzeczy do ktorych sie juz przyzwyczailam. poza tym do konca roku maja promocje i jest rabat -25%. Badz co bądź nadal uważam że to świństwo...kupujesz nowy aparat to i nowy program trzeba liczyc....ach...

Domyślnie

ojej kupujesz komputer i trzeba windowsa liczyć, a przy samochodzie benzynę, nie muszę wspominać że sama puszka to dopiero początek wydatków... to nie adobe wydał nowy aparat poza tym to nie jest tylko upgrade w stylu dodania obsługi rawa, fakt akurat pech chciał że zintegrowali camera raw z photoshopem kolejne aktualizacje camera raw są darmowe ...wielce Pani obrażona heh... idę na śniadanie... tylko do chleba muszę dokupić nową szynkę stara się popsuła ..chlip.. chlip...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    ojej kupujesz komputer i trzeba windowsa liczyć, a przy samochodzie benzynę, nie muszę wspominać że sama puszka to dopiero początek wydatków... to nie adobe wydał nowy aparat poza tym to nie jest tylko upgrade w stylu dodania obsługi rawa, fakt akurat pech chciał że zintegrowali camera raw z photoshopem kolejne aktualizacje camera raw są darmowe ...wielce Pani obrażona heh... idę na śniadanie... tylko do chleba muszę dokupić nową szynkę stara się popsuła ..chlip.. chlip...
    Po co te złośliwości...nie poròwnuj szynki z oprogramowaniem. troche inna półka cenowa i tak jak na kupowanie codziennie szynki nie narzekam bo to grosze tak na nowy program tak, bo niedosc ze duzo kosztuje to mam go od niedawna a juz musze go zmienic.
    Kazdy ma prawo sie wkurzyc,przynajmniej ja sie wkurzyłam bo na kasie nie śpię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina Żuk Zobacz posta
    ...nie poròwnuj szynki z oprogramowaniem. troche inna półka cenowa...
    To jeszcze zależy od szynki i od oprogramowania
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Witam,

Ale Camera Raw 5.7 z PS CS4 otwiera RAW-y z D3S, więc nie wiem skąd Twój problem, Karolino . Jeśli tylko dlatego kupiłaś PS CS5, to się trochę pośpieszyłaś...

Pozdrawiam, QuadMan
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez QuadMan Zobacz posta
    Witam,

Ale Camera Raw 5.7 z PS CS4 otwiera RAW-y z D3S, więc nie wiem skąd Twój problem, Karolino . Jeśli tylko dlatego kupiłaś PS CS5, to się trochę pośpieszyłaś...
    Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    Faktycznie, już nawet CR 5.6 otwiera: http://www.adobe.com/support/downloa...jsp?ftpID=4622.

no to może sie pospieszyłam ale z drugiej strony jak zobaczyłam na własne oczy jak działa narzędzie Content-Aware Fill
    to już nie załuję Fajnie jest wyciąć jakiś klimatyzator znad głowy lub niepotrzebny znak drogowy w 2 minuty. WOW!!!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów