Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Light Waves..

Domyślnie Light Waves..

... z pleneru z Piotrkiem (Pitbul60). Zachciało mi się po eksperymentować . Trochę chłodniej podane

Domyślnie

Eksperymenty są dobra bo uczą.

W przypadku tego zdjęcia to kadrowo średnio. Reszta, hmmm, można się podrapać .

Całokształt dość mało interesujący i na pewno nie zapadający w pamięć. I gdyby nie ta nadmierna chropowatość to zdjęcie poprawne.

Domyślnie

Ładne światło, milo się na to zdjęcie patrzy. Może nie jest to Twoje najlepsze zdjęcie, ale mi się bardzo podoba.
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

Ładna przestrzeń w tym zdjęciu , kolorki takie z b.póżnej jesieni , jedynie kadr lekko do poprawienia - jestem na tak .
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Kolejna milionowa fotka z tego samego miejsca. Czy we Włoszech nie ma innych ciekawych miejsc do pokazania?

Domyślnie

Jak na mój gust to troszkę sztucznie to wygląda.Ale cóż niektórzy takie lubią. I za kolegami powyżej kadr średni i nie powala

Domyślnie

Mi sie podoba, bo takie troche niepoprawne. Lamie utarte schematy kadrowe. Najpierw klasycznie w mocnym punkcie ta grupka drzewek, mimo ze w oddali sciaga wzrok. Potem wzrok wraca na to rozswietlone zbocze w prawym rogu I znowu powraca przeskakujac po swietlnych plamach do grupy drzewek. Potem mi zahacza o dalsze plany, czyli te gorki. Ma koniec spojrzenie mi leci w lewy rog, by na chwile pograzyc sie w tym cieniu. Fajne przestrzenne zdjecie, mozma sobie polatac wzrokiem, to tu, to tam.
    Pewnie nie spotka sie z powszecunum enuzjazmem, bo nie trzyma klasycznych kanonow. Ale mi sie podoba. Czyli eksperyment udany, jak dla mnie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Całkiem ciekawe, ja sobie ciachnąłem 3 cm dołu, niebo o połowę + 1 cm i podoba się. Trochę cienie z prawej za smoliste i kontrastowe, natomiast lewa strona podoba się. W słonku kolor trochę do reszty nie pasuje, ale...ciekawie, ciekawie podobają mi się Twoje eksperymenty, myślę, że niedługo trafisz na to coś i nas zadziwisz.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czarny Zobacz posta
    Kolejna milionowa fotka z tego samego miejsca. Czy we Włoszech nie ma innych ciekawych miejsc do pokazania?
    a gdzie ty to miejsce juz widziałeś?? takich miejsc jest wiele, bo to Toskania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Całkiem ciekawe, ja sobie ciachnąłem 3 cm dołu, niebo o połowę + 1 cm i podoba się. Trochę cienie z prawej za smoliste i kontrastowe, natomiast lewa strona podoba się. W słonku kolor trochę do reszty nie pasuje, ale...ciekawie, ciekawie podobają mi się Twoje eksperymenty, myślę, że niedługo trafisz na to coś i nas zadziwisz.
    Juz sie troche znamy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów