Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Glamour ... pierwsze kroki.

Glamour ... pierwsze kroki... proszę o ocenę.

l D800 ll D600 l l V1 l l N35-1.8 l l ARSAT 35 l l N50-1.8D l l 85 1.4 l l l ZENIT122 l l SB 800 l l SB 600 l l kilka m-42 l a i NOGI Manfrotto... Nareszcie NIKKOR PC-E 24mm

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Modelka ma "piękną" skórę.

Domyślnie

W skali od 1-10 ocena 2.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Witam.
    Jak dla mnie ok, miał być glamour i jest, ale myślę że bardziej doświadczonych opinii pod tym względem tu potrzebujesz. Ja osobiście też mam wielkie problemy z obróbką skóry ;(
    Natomiast mi osobiście nie podoba się to że żle pokazałeś modelkę, wyszło jej "krzywe" oko, nos i usta.
    Pozdrawiam

Domyślnie

No nie zgodzę się, może miał być glamour ale na pewno to nie jest glamour.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    No nie zgodzę się, może miał być glamour ale na pewno to nie jest glamour.
    A możesz bardziej rozwinąć swoją wypowiedź dlaczego ?. Też zaczynam troszkę walczyć z tym tematem i interesują mnie opinie co i jak.
    Pozdrawiam

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Skóra totalnie potraktowana blurem. To taka pułapka dla ludzi którzy szybko chcą osiągnąć pseudo glamour.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tot1977 Zobacz posta
    A możesz bardziej rozwinąć swoją wypowiedź dlaczego ?. Też zaczynam troszkę walczyć z tym tematem i interesują mnie opinie co i jak.
    Pozdrawiam
    No bo przecież nie o to chodzi żeby z kobiety zrobić plastikowa lalkę. Ma być czysto, wręcz nieskazitelnie, ale nie groteskowo.
    Jak dla mnie podstawą jest dobry makijaż i światło, a obróbka dopiero potem.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    No bo przecież nie o to chodzi żeby z kobiety zrobić plastikowa lalkę. Ma być czysto, wręcz nieskazitelnie, ale nie groteskowo.
    Jak dla mnie podstawą jest dobry makijaż i światło, a obróbka dopiero potem.
    No ok.
    Moim zdaniem makijaż jest ok. Wiadomo że mógłby być jakiś mocniejszy lub bardziej ekstrawagancki zrobiony tylko pod sesję, tu mamy wersję raczej klasyczna z jaka spokojnie możemy się pokazać na ulicy, przyjęciu. Na oświetleniu średnio się znam ale też żle nie jest. Natomiast co do obróbki skóry nei będe się spierał z wami bo tak jak napisałem tez raczkuję w temacie i bacznie obserwuje ten dział.
    Pozdrawiam

Domyślnie

słabo...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów