Heliopan UV SH-PMC Slim
czy
B+W UV MRC XS-PRO NANO
ktorego polecacie ?![]()
Szukaj
Heliopan UV SH-PMC Slim
czy
B+W UV MRC XS-PRO NANO
ktorego polecacie ?![]()
Ostatnio edytowane przez sanderus ; 26-12-2011 o 10:45
Polecam Heliopana. Jest moim zdaniem lepszy. Miałem wszystkie możliwe wersje (łącznie z UV/IR-Cut) i Heliopan jest dla mnie numerem jeden.
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
1:1![]()
Zdecydowanie Heliopan, mam go na wszystkich szkiełkach i polecam.
=)
Ja zaś polecę myślenie i zakładanie wątków w odpowiednich działach Filtry, konwertery, pierścienie.
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Dziwne, nie. Skoro sam dział z racji przeznaczenia jest rzadziej odwiedzany niźli działy z obiektywami, lecz jak pojawia się w nim nowy post, szybko pojawia się i odpowiedź.
No popatrz, a ja zaproponowałem dział z filtrami, który znajduje się w większej całości zwanej kulinaria... Skoro jest odpowiedni dział, to należy w nim umieszczać tematy, a nie według uznania.Zamieszczone przez flashmen
Kolejny temat o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy.Zamieszczone przez flashmen
Co na to poradzę, że Modzi zajęci są sprawdzaniem poprawności językowejZamieszczone przez flashmen
czy rozdawaniem kartek za mniej lub bardziej dosadne określenia, choć i tak nie wszystkim, zamiast dyscyplinowania by wątki miały odpowiedni tytuł i były w odpowiednim dziale. Mamy więc nie raz wątki o wszystko mówiących tytułach np: "Ratunku!", czy dziesiątki takich samych: "Szkło do DXXX". Cóż, chyba taki urok tego miejsca, poza tym jak Im to pasuje to mnie nic do tego. Szkoda tylko ludzi szukających informacji, lecz z drugiej strony coraz mniej samodzielnych...
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Skontaktuj się z nami