Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Mistrzejowicka skateplaza

Parę pstryków ze świeżo otwartego skateparku w Krakowie. Mimo niskich temperatur ludzi mnóstwo, nie było zbyt bezpiecznych miejsc na stawianie lamp, zatem jest "zwyczajnie".

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

Jestem wielbicielem bardzo wąskich kadrów, więc nie do końca ten secik przemawia do mnie
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

trójeczka fajna, na piątce trochę ta latarnia mi przeszkadza,
    spoko secik

Domyślnie

Dwa ostatnie zdjęcia zamieniłbym kolejnością.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elektriko Zobacz posta
    na piątce trochę ta latarnia mi przeszkadza
    No widzisz, a ja sobie latarnię upatrzyłem i specjalnie tak z nią kadrowałem

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Dwa ostatnie zdjęcia zamieniłbym kolejnością.
    Są chronologicznie. Gleba była przy nieudanej próbie 18 bara, nie wiem czemu jeszcze nie obrobiłem właściwego zdjęcia.

Dziękuję za komentarze!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ebeb Zobacz posta
    Są chronologicznie.
    Ale oglądający tego nie wiedzą i trudno wywnioskować, czemu gość najpierw siedzi na tyłku, a za chwilę atakuje przeszkodę. Czasem trzeba rzeczywistości pomóc.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ebeb Zobacz posta
    No widzisz, a ja sobie latarnię upatrzyłem i specjalnie tak z nią kadrowałem
    czy tu już fetysz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubert Adamczyk Zobacz posta
    Jestem wielbicielem bardzo wąskich kadrów, więc nie do końca ten secik przemawia do mnie
    to nie jest piłka nożna, koszykówka, piłka ręczna itp.
    w tego typu sportach (deskorolka, bmx, narciarstwo freestylowe itp) kadrowanie jest trochę inne.
    FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800

Domyślnie

Broni się i jest dobry nr 3, gdzie szeroko pokazany park coś wnosi. Reszta zdjęć mogłaby byc ciaśniej kadrowana. Np. 2 gdzie schody na których się skupiłeś nic nie wnoszą. Koleś ślizga się po barierce i chciałbym to zobaczyć. Popieram również Ekoneta w zamianie kolejności zdjęć. Wtedy ta gleba byłaby ciekawsza bo po triku a nie przed nim. Pozdrawiam.

Domyślnie

Nigdy nie zwracałem uwagi na kolejność zdjęć, nigdy nie myślałem o oglądaniu ich jako opowieści - wyjątek stanowi reportaż, ale to nie moja działka. Zawsze denerwuje mnie, kiedy ktoś zamiast przyjąć opinię tłumaczy, czemu "zła" wersja jest dobra, ale nie mogę się powstrzymać, żeby tego nie zrobić W tego typu sportach zwykle jest tak, że katuje się sztuczkę n razy kończąc na glebie, żeby za n+1 razem w końcu ją skleić - stąd byłem zaskoczony uwagami dotyczącymi kolejności. Ze specjalną dedykacją dla Ekoneta i Wolnego Ślimaka:
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=198338

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów