Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: 430EX do Nikona

Exclamation 430EX do Nikona

Witam wiem że bedzie strzelać do mnie za to pytanie ale mówi sie trudno i żyje się dalej.

Zastanawiam sie nad zakupem lampy Canon 430 EX ale nie wie mczy będzie ona poprawnie współpracowała z Nikonem 70s.

Będę wdzieczny za pomoc w rozwikłaniu tej zagadki
    Marcin Jędrusiński

Domyślnie

Będzie współpracowała tak samo jak obiektywy canona z D70s czyli wcale
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

ehh...

kup sb-600
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

jak bardzo lubisz jechać na full manualu to możesz,ale po co ?
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Hm... A ona przypadkiem nie ma własnej automatyki? I nie będzie działa z D70s podobnie jak SB-26/28?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturjb Zobacz posta
    ehh...

kup sb-600

jakby Sb-600 była taka super to bym ją wybrał, puki co to canon lepiej dba o swoich klientów, niz nikon
    Marcin Jędrusiński

Domyślnie

nic prostszego razem z lampą kup nowe body
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bears_company Zobacz posta
    jakby Sb-600 była taka super to bym ją wybrał, puki co to canon lepiej dba o swoich klientów, niz nikon
    ..a cóż w 430EX jest takim wielkim wyznacznikiem dbałości o klienta względem sb-600, poza liczbą przewodnią oczywiście?? ..ta lampa nie ma nawet CLSa działającego bezpośrednio z flashem body.. ..od Nikona niedbalucha masz to na start.. ..bez zbędnych przystawek.
    d800|d600|n28g|s50|n14-24|n24-70|t70-200|sb910|sb900|reporter dual rs

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bears_company Zobacz posta
    Witam wiem że bedzie strzelać do mnie za to pytanie ale mówi sie trudno i żyje się dalej.

Zastanawiam sie nad zakupem lampy Canon 430 EX ale nie wie mczy będzie ona poprawnie współpracowała z Nikonem 70s.

Będę wdzieczny za pomoc w rozwikłaniu tej zagadki
    Jeszcze mogę zrozumieć, że ktoś jest głupi z natury ale robienie z siebie idioty jest po prostu smutne. Szkoda nawet czasu na pisanie tego typu pierdół a co dopiero czytanie . . . . .

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pikus73 Zobacz posta
    Jeszcze mogę zrozumieć, że ktoś jest głupi z natury ale robienie z siebie idioty jest po prostu smutne. Szkoda nawet czasu na pisanie tego typu pierdół a co dopiero czytanie . . . . .

Pozdrawiam
    Duma posiadaczy nikonów została zniszczona. Teraz nic wam nie pozostaje jak rzucić sie pod pociag, najlepiej pociag wiozacy sprzęt od Canona :P

Fajnei że te forum jest traktowane jako hołd dla wielkości nikona, ale ludzie bez chorobliwej przesady.
    Marcin Jędrusiński

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów