Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Audi RS4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    PS. Piotrze - zajefajny avatarek
    To sie nazywa ekumenizm

Domyślnie

PS. Piotrze - zajefajny avatarek
    Dzieki Wlasnie nie moge sie zdecydowac ktory zostawic. Z bialym czy czarnym tlem Sorka za OT

Domyślnie

Bardzo fajne fotki, choć faktycznie aż sie proszą o szarą połówkę. Model ujdzie
    D610 20,35,50,85/1.8G 70-200/4G SB500 GR LX100

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Dzieki Wlasnie nie moge sie zdecydowac ktory zostawic. Z bialym czy czarnym tlem Sorka za OT
    Wrzuć na forum oba, ocenimy
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Fajne fotki..auto "szpanerskie" ale kolor odpustowy i raczej na 15 letnią 5-krotnie dachowaną w Niemczech Calibrę pasuje a nie na RS4
    Fotka 9 - bardzo fajne ujęcie...żeby tylko nie te blachy - pod remizą pewnie by się spodobały ale ogólnie obciach maxymalny
    D7200 D90...N70-300VR...Sigma 150-500...Sigma 10-20. N50 1.8D

Domyślnie

3, 5, 6, 8- to moje typy
    auto fantastyczne, taaaaaka fura... a tablice taka porazka. szkoda ze nie 'fajny Qba' wtedy bylby full wypas
    a jesli chodzi o kolor- troche gaciowy... ale nawet w takim kolorku chcialbym ten sprzecik
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Zgadzam się z adminem - połówka dodałaby dramatyzmu:

Domyślnie

zdjecia eleganckie, szkoda ze aura nie dopisala.
    Czornyj, cos mi ta Twoja wersja nie podchodzi.. wyglada jakbys chcail z auta zrobic ducha swietego.

a kolorek... no coz, typowo RS'owy. klasa auto.
    a co Ty taki ciekawski?

Domyślnie

Niedbale przywaliłem dodge toolem po światłach, i wyszła lekka aureolka, chodziło mi głównie o to, że fajnie wygląda z ciemnym niebem...

Domyślnie

juz sie usprawiedluwiam:
    po pierwsze cala sesja trwala jakies pol godziny (normalnie pstykam ok 1,5h) po drugie zgubilem adapter na 77mm a te zdjecia byly robione na tele bo moim zdaniem tylko taki efekt pasowal tutaj
    co do koloru to akurat mi najbardziej pasuje (bo nie ma w ofercie bialych RS4 )
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów