Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Pierwszy promyk

Domyślnie Pierwszy promyk

Zapraszam

Pozdr Piotr.

Domyślnie

jest dokładnie tak jak napisał Mich77

Domyślnie

ufff ,niech ktoś mu powie co robi źle bo mnie nie słucha. Piotrek poczekaj z obrabianiem takich zdjęć. Zostaw sobie w szufladzie, poczekaj,a zobaczysz jak wrócisz do niego po pewnym czasie że wszystko okaże się łatwiejsze niż myślisz

Domyślnie

subtelniejsze ostrzenie znacznie by pomogło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Obróbka zniszczyła to zdjęcie!
    No niestety muszę się pod tym podpisać.

Domyślnie

Siedze nad tym zdjeciem od rana,mam z 30 roznych wersji ,ale tez mi sie wydaje ze przeostrzylem ,ciezkie zjecie ufff

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pitbul60 Zobacz posta
    Siedze nad tym zdjeciem od rana,mam z 30 roznych wersji ,ale tez mi sie wydaje ze przeostrzylem ,ciezkie zjecie ufff
    A Jaro 25 minut wczesniej pisze

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    ufff ,niech ktoś mu powie co robi źle bo mnie nie słucha. Piotrek poczekaj z obrabianiem takich zdjęć. Zostaw sobie w szufladzie, poczekaj,a zobaczysz jak wrócisz do niego po pewnym czasie że wszystko okaże się łatwiejsze niż myślisz
    Czytasz co Ci koledzy podpowiadaja?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    ....ja Piotrkowi pisałem ...... że to wyjątkowo trudne zdjęcie jest, mimo poprawnego naświetlenia.
    Nawet ma moją wersję, nad którą siedziałem ponad godzinę ..... myślę, że już lepiej wyjść ponownie w plener niż się męczyć z tą fotą

Domyślnie

Wiem Romku ze ciezkia fota ,ale strasznie mnie meczy ,bylo piekne swiatlo Jarek widzial,byc moze jeszcze nie powinienem sie brac za takie foty ,ale pozwole sobie na jeszcze jedna .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów